Pluspunten
Snelle levering van gevraagde artikelen.
Positive
Erik is extremely helpful and kind. The shopping process is smooth and easy, the site informative. I will definitely buy here again.
SuggestionsI wish there was a version in Engish.
Pluspunten
Vlotte levering en je spullen worden netjes verpakt.
Pluspunten
De flexibele bezorgmogelijkheden en bezorgtijden.
Pluspunten
Pluspunten
makkelijke website
Verbeterpuntenzou het niet weten was mijn eerste bestelling
Pluspunten
De samenwerking met EXTRA.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan.
VerbeterpuntenZie geen
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Makkelijk bestellen via de site en zeer snelle levering. Wat ook prettig is, is dat je de bestelling kunt afhalen bij een post agentscap en dat gelijk kunt aangeven met de bestelling. Toppen.
VerbeterpuntenKen het bedrijf niet lang genoeg om daar al iets op te zeggen.
Pluspunten
Snelle levering en communicaties
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuke voorraad, snel leverbaar en veel communicatie. Erg fijn dat we et pakket de volgende dag in huis hadden!
VerbeterpuntenEen foto van de producten ik vergelijking met iets. Zodat je weet hoe groot het product is in verhouding.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie over de producten, ook leuke acties/opruiming waardoor ik mijn producten met 50% korting kon kopen, waarbij in dit geval het labeltje in het shirt alleen een verkeerde maat aangaf, maar het shirt wel gewoon goed was.
VerbeterpuntenWellicht in dit specifieke geval: vermelden bij de product pagina van het shirt dat de reden van de opruimingsactie te maken had met die verkeerde labels, dat had mij misschien wat verwarring bespaard.
Pluspunten
Snelle levertijd, top klantenservice
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
goede en snelle levering en alles ziet er netjes uit
Pluspunten
Snel geleverd en netjes verpakt Goed product geleverd Duidelijke communicatie via mail
Pluspunten
Snelle levering en goeie kwaliteit
Pluspunten
-Correcte afhandeling -Goede kwaliteit producten -Snelle levering -Ze waren iets vergeten te verzenden, heb een mailtje gestuurt en zonder probleem werd het de volgende dag alsnog verzonden.
Pluspunten
Snelle levering.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.