Pluspunten
kwaliteitsvol materiaal, snelle service
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
goed en netjes te woord gestaan aan de telefoon.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
goed te woord gestaan per telefoon
Pluspunten
Fantastische producten, ik koop vaak mijn spullen bedrijfsmatig en een beetje privé. De snelheid en afwerking van bestellingen is ongekend en daar heb ik alleen maar lof over.
Verbeterpuntendie heb ik echt geen
Pluspunten
prima kwaliteit en service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik had een dd hammocks light tarp besteld. Vlotte verzending, maar spijt dat ik een kleine ipv grote tarp besteld had. Via chat functie direct respons en oplossing. Grote tarp is direct verstuurd en volgende dag is het bedrag van de kleine tarp al gecrediteerd! Chapeau, zo kan het dus ook.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door met deze service en klantvriendelijkheid!
Pluspunten
Leverd snel, leuke site, goede product omschrijving.
Pluspunten
Keurig verpakt, snel geleverd!
Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice met duidelijke communicatie.
Pluspunten
Bijzonder eerlijk en betrouwbaar management
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Richardesther, Gefeliciteerd! Je bent de winnaar van de Cadeaubon twv € 25,- die we iedere maand weggeven onder de reviewers! Stuur ons even een email met je adresgegevens, dan zorgen we dat de bon zo snel mogelijk naar je toe wordt gestuurd. Met vriendelijke groet, Erik van t Padje Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Na een bestelling geplaatst te hebben. Belde ze de zelfde dag, dat ze een goed alternatief hadden voor een artikel dat niet in voorraad was. Deze heb ik ook genomen.
Pluspunten
Verstand van zaken, goede communicatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Pluspunten
Goede communicatie. Direct een reactie op mijn geschreven opmerking bij het bestellen. Levering volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de status. Mooi assortiment aan producten.
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Het gebeurt niet vaak dat ik alleen maar positieve dingen kan zeggen over en bedrijf, maar bij de Bushcraftshop kan ik niet anders. Van de communicatie tot de levering verloopt alles volgens de afgesproken lijnen... Echt Super!
Pluspunten
Correctheid en snelheid
VerbeterpuntenInformatie over producten op de website
Pluspunten
Duidelijke en beschaafde beantwoording van de vragen.
Pluspunten
Was inclusief verzendkosten de goedkoopste shop die ik kon vinden voor het product dat ik zocht. Netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het product was goed gepakt en werd snel geleverd.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.