Pluspunten
Kwalitatief assortiment, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Breed gamma aan nuttige items
VerbeterpuntenOpgegeven levertermijn respecteren
Pluspunten
Super goed contact en snelle verzending. Denken erg goed met de klant mee.
VerbeterpuntenWeinig verbeterpunten.
Pluspunten
Een goede selectie aan populaire producten tegen een heel schappelijke prijs. Bovendien een duidelijk communicatie over de (korte!) levertijd. En inderdaad op de genoemde tijd geleverd. Leuk dat ook een aantal events op de website staan.
VerbeterpuntenIk hou van zelfgemaakte spullen. Een kit helpt je dan snel op weg. Wat meer van dat soort producten of basismateriaal (leer e.d.) zou wat mij betreft ook passen in het assortiment.
Pluspunten
Snelle levering Goede reactie op chat Goede kwaliteit Reclame die er bij zit is niet té veel
VerbeterpuntenIk vond de grootte van mijn tas een beetje tegenvallen, had dat iets duidelijk op de site willen zien.
Pluspunten
Lekker snel
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Geweldige service! Na een mail en vraag wordt er niet alleen geantwoord maar er wordt ook super met je meegedacht. Top service en top producten. Its a keeper
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie (via bol.com en zelf)
Pluspunten
Een dikke 10 verdiend
VerbeterpuntenGeen verbetering nodig.
Pluspunten
Snel, duidelijk, informatief over order status en geheel conform afspraak
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bushcraftshop levert ons alle artikelen die wij nodig hebben altijd snel en in goede staat. Ook als iets niet op voorraad is, doen ze hun best een artikel alsnog zo snel mogelijk te leveren. Al met al een zeer goede leverancier met mooie spullen voor een goede prijs.
Pluspunten
Pluspunten
Persoonlijk contact bij vragen
Pluspunten
duidelijk site en snelle levering
Verbeterpuntendoorgaan
Pluspunten
Geleverd op aangewezen tijd, kwaliteit zoals beschreven.
VerbeterpuntenOmschrijving product kan iets beter, het survival boek is erg leuk maar vereist zekerweten een basiskennis over planten en knopen etc. En dat stond niet op bol.com
Pluspunten
Pas 1keer wat besteld
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.