Pluspunten
geode verpakking en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
-Goedkope verzendskosten. -Snelle levering. -Contact als iets niet op voorraad is.
Werd me een hoofdlamp toegestuurd incl.2 aaa batterijen,bleek bij openen 1 ervan te lekken,elders een batterij uitgehaald. de lamp deed het in het begin goed,een paar dagen later deed die het niet op 50% alleen 100%? Kwaliteit?
Beste heer, mevrouw, Bedankt voor uw review van onze dienstverlening. U geeft aan dat u een defect product heeft ontvangen, dat vind ik uiteraard erg vervelend en is zeker niet de bedoeling. Natuurlijk leveren we u niet bewust een lamp met lekkende batterij. U heeft echter nog geen contact met ons opgenomen om ons de kans te geven het probleem op te lossen. Ik vind het jammer dat u ons toch al een onvoldoende heeft gegeven. Graag wil ik u vragen om even contact op te nemen en ons de kans te geven dit netjes voor u op te lossen, waarna we u hopelijk hebben overtuigd dat onze service en producten een stuk beter zijn dan u nu heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Erik van 't Padje Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Wilde iets annulerenen dat werd direct aanvaard en bedrag binnen een dag teruggestort. Volgende dag de nieuwe bestelling gedaan en een dag later geleverd.Top!!
Pluspunten
Mooie niche, heeft producten die de mainstream outdoor mist.
Pluspunten
Levert prima materiaal en uit eigen ervaring
Pluspunten
Meedenkend, oplossingsgericht, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenGa zo door.... Verbeterpunten heb ik op dit moment niet, maar ik weet dat jullie daarvoor open staan.
Pluspunten
Ik was al lang op zoek naar dit product. Goede prijs snelle levertijd.
Pluspunten
Gewoon alles. De levering net als beloofd binnen 24 uur, prijzen zijn absoluut ok, de kwaliteit van de bestelde producten is super en zelfs hun standaard-mailtemplates (orderbevestiging, facturatie, verzendbevestiging etc.) zijn duidelijk en helder. Hier ga ik zeker weer bestellen.
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden, snel verzonden
VerbeterpuntenNog geen problemen mee gehad
Pluspunten
Uitgebreid gamma, aangenaam surfen op deze site.
VerbeterpuntenGeen, eigenlijk.
Pluspunten
Snelle levering duidelijk te volgen op track and trace
Pluspunten
Goede communicatie, betrouwbaar en correct!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door. TOP!
Pluspunten
groot en goed assortiment
Pluspunten
Snel, duidelijk en prettig in communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website, moest gauw nog even iets voor mijn dochter bestellen omdat ze op zeilkamp moest. Nou, de volgende dag hadden we het al binnen. In een woord SUPER!!!!!!!!
Pluspunten
Goed verpakt, snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien een boekje bij de levering met acties, kortingen bij volgende bestelling oid
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.