Pluspunten
Snelle levering, ook qua nalevering. Persoonlijke communicatie na order
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Alles prima, goed product, redelijke prijs, snelle levering, goede service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering, duidelijke website
Pluspunten
Bijzonder prettig en ter zake geholpen. Erik heeft alle tijd voor me genomen.
VerbeterpuntenIk had het graag eerder leren kennen.
Pluspunten
Mooi boek, eindelijk een nl versie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De kwaliteit van het product dat heb bestelt is zeer goed, en steeg boven mijn verwachting uit. Ze hebben een snelle levertijd, met de optie om te kiezen wanneer ze het lever. Wat ik zeer prettig vindt. verder denk ik dat ze zeer betrouwbaar zijn.
VerbeterpuntenZe sturen wel veel mailtjes als je iets bestelt. Dit had denk ik ook af gekund met 1 mail.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door :-)
Pluspunten
snele levering
Pluspunten
Overzichtelijke webwinkel, goede producten met goede alternatieven, uit voorraad leverbaar, snelle afhandeling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima kwaliteit geleverd
Verbeterpuntennog geen gevonden
Pluspunten
Prima kwaliteit geleverd
Verbeterpuntennog geen gevonden
Pluspunten
Snel geleverd, goede service.
VerbeterpuntenAangezien mijn bestelde hoeveelheid niet in stock was, is dit in 2 delen geleverd. Wat mij betreft had het eerste pakket met daarin de hoeveelheid die in stock was ook gerust mogen wachten tot de bestelling volledig was en in 1 pakket opgestuurd worden. De bestelling was voor mij niet dringend en op die manier sparen we ons milieu een beetje.
Pluspunten
Zeer snelle levering op de locatie die ik graag wil op het moment dat ik het wil
Pluspunten
Snel en soepel
VerbeterpuntenNiets gemerkt
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam !
VerbeterpuntenMisschien de kleding lijn iets completer maken.
Pluspunten
Betrouwbaar en open bedrijf
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede overzichtelijke website waardoor het winkelen zeer gemakkelijk is en betalen is ook eenvoudig .
Pluspunten
Autoriteit voor de doelgroep
Product nog niet uitgeprobeerd, maar de vorige levering was ook perfect, dus ik ga er vanuit dat deze ook goed is.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.