Pluspunten

Een 9+ Vind ik het in iedergeval wel waard ja

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling statussen, goede prijs en goed ingepakt!

Pluspunten

Pluspunten

Goede service en makkelijk contact gehad via de chat over de korting bij mijn bestelling. Deze kreeg ik snel opgestuurd en de volgende dag was het pakketje in huis. Producten waren van goede kwaliteit.

Pluspunten

De bestelling was de volgende dag al geleverd. Ik heb ook diverse e-mails gehad over de voortgang van de afhandeling. Heel goed!!!

Pluspunten

ivm met vragen over het bestellen van een broek zeer netjes en correct geholpen.

Pluspunten

Met het advies en de keuze van Pinewood als bedrijfskleding komt ons bedrijf de komende jaren goed voor de dag. Goede uitstraling, goede prijs kwaliteitsverhouding en goede service. Andr

Pluspunten

Ik vond mijn bestelling van uit Nederland tot Belgi

Pluspunten

Betrouwbare webshop die wordt gerund door echte mensen met passie voor hun vak.

Pluspunten

Bushcraftshop is een betrouwbare webwinkel. De levering is snel. En service is zeer goed te noemen. Heb je vragen over een product dan kan je gewoon bellen en neemt Erik ook de tijd om alles met je te bespreken.

Pluspunten

vandaag besteld volgens afspraak geleverd erg goed bedrijf

Pluspunten

Eerste bestelling bij Bushcrafthop: - Ruim assortiment met duidelijke uitleg bij de producten. Er worden alleen artikelen verkocht waar het team ook daadwerkelijk achter staat. Dus geen ""goedkope rommel"". - Prijzen marktconform - Overzichtelijke website, mooie vormgeving. - Ik kon gebruik maken van een kortingsvoucher bij aanmelding voor de nieuwsbrief. - Gratis verzending boven

Pluspunten

Mooie producten zeer goede service ook naderhand toen ik nog een vraag had ben ik uitstekend geholpen.

Pluspunten

Snel Verzonden. Meedenken eigenaar. Ziet verbeter kansen. Betaal graag iets meer voor kleine ondernemers

Pluspunten

ik heb gebeld met een specifieke vraag en kreeg een prima antwoord.. toen gelijk telefonisch besteld en de dag erna al geleverd.. dus vriendelijk, goed en snelle service en niet te vergeten de enorme keuze..

Pluspunten

De bestelde spullen snel ontvangen en meteen uitgebreid in de praktijk getest en alles presteert naar belofte.

Pluspunten

Overzichtelijke site, betaald via Ideal en de volgende dag werd het pakket al geleverd op een ander gewenst adres. Helemaal super! Ik bestel de volgende keer weer bij deze webshop!

Pluspunten

Bushcraftshop.nl is een fijne overzichtelijke web-winkel die een uitgebreid assortiment te bieden heeft voor goede prijzen. Ook de service is niets op aan te merken met de snelle levertijden. Kort om erg te spreken over bushcraftshop.nl!!

Pluspunten

De door mij bestelde producten werden zeer vlot en professioneel verzonden. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling ondanks dat maat niet voorradig was. Zeer correcte communicatie. Zeker aan te bevelen, goede kwaliteit.

Pluspunten

Zeer tevreden met mijn bestelling. (Een mooi jack en een blikje leer vet van Wilma, dat wanneer je het opent ""de Roep van het Noorden"" weer tot leven brengt. Ik had mijn pakket snel in huis en alles was netjes verpakt. Houdt je van er op uittrekken en actief te zijn in de natuur, dan zal ik zeker aanraden eens te gaan kijken op www.bushcraftdhop.nl

Pluspunten

Mijn bestelling kwam zeer snel aan! Prima service!

Pluspunten

Wat een super service! Duidelijke communicatie, snelle reactie op mijn vragen via de chat. Heel erg klant gericht en meedenkend in alles. Doet heel veel moeite om klant te helpen. Uitermate tevreden!

Pluspunten

Bestelde spullen probleemloos ontvangen.

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling. Meer hoeft er niet gezegd te worden.

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.