Pluspunten

Snelle levering en hoge kwaliteit van de producten. Ook krijg je direct antwoord op je vragen. Ik ben zeer tevreden over bushcraftshop.

Pluspunten

Prachtige Dutch oven besteld van PetromaxSnel geleverd en inmiddels al de eerste stoofschotel in bereid.

Pluspunten

Levering conform indicatie op de site. Kortom prima.

Pluspunten

Het is wel dat ik er maar 1x iets heb besteld maar toch vind ik het een sop service, wat ik zelf wilde bestellen was een deel van een product, normaal niet los te koop maar hij kon het wel regelen. Dat vond ik zeer netjes , en de levering was snel en duidelijk ivm de tracktrace. Vooruitzicht: meer bestellen bij de bushcraftshop !

Pluspunten

Snelle en correcte levering van hoogwaardige producten. Was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Veel keuze uit prima producten.

Pluspunten

zeer snelle bestelverwerking, verbazingwekkend, nooit eerder meegemaakt.

Pluspunten

Na wat shoppen op google hier terecht gekomen. Lage prijs, weinig of geen verzendkosten, en de volgende dag thuis bezorgd! Het klopt allemaal. Prima tevreden met mijn petroleum lamp. Aanrader!

Pluspunten

Goede snelle afhandeling van mijn bestelling. Super snel geleverd! Al met al een top zaak!

Pluspunten

Heerlijke, betaalbare slaapzak, die je ook bij koudere temperaturen warm moet kunnen houden. Het is nog niet heel koud geweest maar deze temperaturen (5 - 10 graden) lukt prima. Ik heb ook wel het gevoel dat de slaapzak nog over heeft. De afhandeling van de bestelling was gewoon netjes en snel, zoals het hoort.

Pluspunten

Goede en snelle service. Niks op aan te merken

Pluspunten

Verschillende artikelen in een keer besteld en die werden snel en correct geleverd. Als bushcrafter kun je niet om de bushcraftshop heen.

Pluspunten

Goede website, met een groot aanbod aan goed geprijsde artikelen. Fijn dat alles zo snel geleverd wordt.

Pluspunten

Elke keer weer dezelfde kwalitieit en service, gewoon prima!

Pluspunten

Goeie site bestelling op tijd binnen gekregen. Teerzalf bevalt goed.

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld. Geweldige service en snelle reactie. Ik koop dit normaal gesproken in de winkel maar zal dit in het vervolg via julli doen. Top ga zo door want zulke service is ver te vinden tegenwoordig

Pluspunten

Het pakket was snel binnen en goed verzorgd. Alles was compleet en geheel volgens schema. Meer kan je niet wensen denk ik.

Pluspunten

uitstekende service, zowel op de site als voor de betaling en verzending. alles vlot ontvangen en geen problemen of beschadigingen.

Pluspunten

Zeer goede service, en de live chat werkt heel goed. Persoonlijk en toch gemak van internet bestellen.

Pluspunten

Heel correcte afhandeling en vlotte communicatie. Erg goede en snelle service. Een echte aanrader!

Pluspunten

Geweldige en snelle webshop met

Pluspunten

Prima, levering volgens afspraak.

Pluspunten

Snel geleverd. Goede en goedkope waterfilters gekocht, een veilige investering

Pluspunten

Snelle service, goede prijs en mooie producten.

Pluspunten

Bushcraftshop is voor mij HET adres waar ik al mijn gear bestel. Goede service en prima prijzen. Belangrijke, ze hebben kennis van zaken, als er eens wat mis gaat met een product doen ze niet moeilijk over de garantie, kortom, ik kan ze van harte bij iedereen aanbevelen.

Pluspunten

Onlangs bij Bushcraft een Pinewood Corsica jas voor mijn wederhelft gekocht. Ik had per ongeluk de heren versie besteld. Meteen een mailtje gestuurd maar dat was niet nodig. Ik kon direct chatten en binnen No-time is dit recht gezet. Prima winkel en dito service. Rob RiemVis Zoetermeer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.