Pluspunten

Woodgas stove besteld voor een kanotripje met mijn zoontje: keurig de volgende dag in huis zodat we onderweg lekker konden stoken :-)

Pluspunten

Na mijn eerste bestelling bij Bushcraftshop werd alles keurig de volgende dag bezorgd. Prima service.

Pluspunten

Online besteld en gezellig opgehaald alles stond klaar top bedankt...

Pluspunten

Zeer snel geleverd, zeer goed verpakt, uitstekend product

Pluspunten

Misschien saaie review maar wat moet je zeggen als alles foutloos en vlot verloopt? nou misschien dat het productkwaliteit de verwachtingen nog oversteeg. Misschien 1 enkel aanbevelingspuntje. Ik kon niet achterhalen of mijn gekochte Dutch Oven al vooraf ingebrandt was of dat de klant dit nog moest doen.

Pluspunten

Via mail bericht gehad dat product tijdelijk niet op voorraad was. In mail werd genoemd wanneer de bestelling verwacht werd. Alles klopte precies, tnt. Stuurde een sms gemeld wanneer afgehaald kon worden.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Product zoals verwacht. Goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending

Pluspunten

Snelle levering, mooi en de kwaliteit is sterk dekzeil, zal zeker jaren meegaan.

Pluspunten

Opdracht goed uitgevoerd. Op de website staat ""voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd"". Werd in ons geval dinsdag, omdat wij op zondag besteld hadden. Ik weet niet of er ergens op de site staat dat de zondag is uitgezonderd. Maar is iets om rekening mee te houden als het perse op maandag nodig hebt. In ons geval geen enkel probleem. Bestelling verder keurig netjes afgewerkt en voor een prima prijs!

Pluspunten

Breed arsenaal aan producten voor de bushcrafter, snel geleverd zoals een goede webshop betaamt.

Pluspunten

Een goede en snelle levering met duidelijke e-mails over de status. De producten op de website zijn duidelijk omschreven en je kunt zo dus een juiste keus maken.

Pluspunten

De serves is snel en goed. De emails zijn duidelijk en komen snel na de besteling binnen. Ik vind dat De Buchcraftshop deze waardering echt mag krijgen. :)

Pluspunten

Goed telefonisch advies, binnen een dag in huis! Uitstekende bushcraft bijl van Wetterlings die in testen zijn duurdere concurrent verslaat vinden wij ook erg prettig in gebruik.

Pluspunten

Snelle levering en goede producten. Feedback van de online chat is duidelijk en snel :) zal hier zeker nog veel meer bestellen in de toekomst

Pluspunten

Voor het koken van water uit een beek, rivier of plas, en het koken van eten, heb ik deze twee kettles aangeschaft. Handige bijkomstigheid: ze passen prima in elkaar, goed voor ruimte besparing! Deze twee kettles zijn compact en toch groot genoeg. Ik kan er een prima maaltijd in bereiden. En ze zijn lekker licht, dus makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

Zeer snelle levering.. Goed mail verkeer om me op de hoogte te houden over mijn bestelling!

Pluspunten

TOP, content met snelheid en gemak

Pluspunten

Op een amper twee dagen tijd mijn pakket ontvangen. Correcte afhandeling en goed maar milieuvriendelijk verpakt. Prijzen zijn zeer concurrentie. In 1woord: fantastisch.

Pluspunten

Ik heb de Sawyer mini besteld bij Bushcraftshop. Alle voordelen op een rijtje: 1) Bij Bushcraftshop was het incl. verzendkosten het voordeligst. 2) Ik kon zonder problemen betalen met Paypal 3) Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling al was dat niet nodig. Want: 4) Mijn bestelling was de volgende dag al in huis! Ik kan niks bedenken wat er niet goed is, ik kan er alles vinden wat ik hebben wil en niet duurder of zelfs goedkoper dan bij andere online shops. Ik ben een fan!

Pluspunten

Goede en duidelijke e-mails houden je op de hoogte. De levering was snel, pakketje was goed ingepakt.

Pluspunten

de producten dat ik besteld had waren de volgend dag geleverd, prachtig producten, super service, en het verhouding van kost en kwaliteit was erg goed bevallen. ik zal nog vaker gebruik maken van de diensten van bushcraftshop.nl ,en zeker hun aanbevelen naar andere mensen voor hun service, selectie, kwaliteit en natuurlijke prijs.

Pluspunten

Alle informatie en service die ik nodig had om een mooie Dutch Oven aan te schaffen. Heel vriendelijk geholpen!

Pluspunten

Goede service, fijn contact, top prosukt

Pluspunten

Vrijdag besteld en ivm de vakantie maandag verwerkt wat netjes op de website staat vermeld. Dinsdag mijn tarp binnen en een week later slaap ik er al onder. Zwaar perfect!

Pluspunten

Goede Service, snelle levering en betrouwbaar integendeel tot andere soortgelijke bedrijven. Hier gaan wij vaker materiaal bestellen!

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.