Pluspunten

Na mijn bestelling na gebeld voor een rekening nummer en kon het voor snellere afhandeling nog omgezet worden naar iDeal . In twee minuten de factuur over de mail betaald en meteen de volgende dag in huis verder heel gezellig gesprek en top service ik ben verkocht!

Pluspunten

Super, snel, service en betrokken!

Pluspunten

de juiste maat tabel voor de man maat broek gaf mij een goede indruk voor depassing. En de pas maat voor de broek was prima, beter dan verwacht. gewoon top. en de prijs was prima in verhouding met de kwaliteit.

Pluspunten

De vuurstenen geven veel vonken, de Ronson aansteker is ff wennen maar prima aansteker. De Zebra Billy Camping Pot..... handig qua formaat en degelijk. Vanaf bestelling plaatsen en ontvangen zoals gewoonlijk erg snel en goed verpakt. Kom graag weer terug voor de volgende bestelling.

Pluspunten

Twee dagen achter elkaar tjarsalva besteld, beide keren werd het de volgende dag al geleverd! Top! Jammer dat de tjarsalva tijdelijk niet voorradig is!

Pluspunten

De mensen zijn eerlijk over de levering en hebben verstand van het product. Ze adviseren eventueel voor een alternatief product. Een goed en eerlijk bedrijf.

Pluspunten

Makkelijk besteld en snel verzonden/ontvangen

Pluspunten

Snelle verzending bij een product in backorder word het direct gemeld vriendelijke mail contact bij vragen

Pluspunten

Prima webwinkel met een prima service. Producten snel in huis, netjes verpakt!

Pluspunten

Bushcraftshop gewoon top

Pluspunten

Prettige zaak, zowel qua assortiment, als in de manier waarop je als klant wordt behandeld. Snelle verzending van de juiste artikelen, en je wordt op de hoogte gehouden wanneer iets even wat later komt. Zeer aan te raden.

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed contact met winkel via email.

Pluspunten

Uitstekende webshop waar ik al meerdere goederen heb gekocht. Ook prima aftersales. Ik bestel hier absoluut weer.

Pluspunten

Goede en snelle reactie op mail correspondentie. Snelle levering en prima producten.

Pluspunten

waar voor je geld, aan te raden aan iedereen,

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding en een supersnelle levering!

Pluspunten

Nette prijs voor DD tarp. Snel geleverd met PostNL, gelukkig geen DPD.

Pluspunten

Ik heb nu 2 maal een bestelling geplaatst bij Bushcraftshop en beide keren ging het bestelproces snel en foutloos. Ook communicatie met de eigenaar van de winkel gaat snel en transparant. Is dus een aanrader om hier te kopen!

Pluspunten

Netjes verpakt, telkens melding van status verzending, niets dan lof!

Pluspunten

Dit was mijn eerste bestelling bij Bushcraftshop en het is zeker voor herhaling vatbaar. De producten werden een dag na bestelling al geleverd en ze waren goed verpakt. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit. Prima bevallen dus!

Pluspunten

Ik was op zoek naar info over hangmatten en toebehoren en probeerde antwoorden te krijgen op mijn vragen via het chatvenster op de website. Vrijwel direct werd er gereageerd en ik kreeg passend advies voor mijn eventuele aankoop. Het enige nadeel was dat ze mij zo netjes en goed informeerde dat ik geen reden meer zag om mijn aankoop uit te stellen... Kijken, kijken en niet kopen (etalages kijken) zit er bij Bushcraftshop niet bij, want ze hebben een breed assortiment en gedreven medewerkers!

Pluspunten

Duidelijke communicatie tijdens het verwerken van de order en een snelle bezorging.

Pluspunten

Snelle levering door bushcraftshop. De producten en diverse opties die bij de producten geleverd worden zijn van goede kwaliteit. Dit is nu mijn 3e bestelling bij deze winkel, en ik blijf terugkomen voor deze uitstekende webshop!

Pluspunten

Pluspunten

Ik had een hangmat besteld die niet op voorraad was om mij tegemoet te komen boden zij mij een andere hangmat die wel 2x duurder was maar gaven mij korting waar ik geen nee tegen kon zeggen.verder zeer snelle levering al met al super!!!!

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.