Pluspunten

Snelle en goede levering conform de belofte.

Pluspunten

Ik wilde een shelter van Vihe Vaellus hebben maar twijfelde over de maat en het gewicht. Na een mail kreeg ik snel een reactie. De shelter was gewogen zodat ik het werkelijke gewicht wist en ook de pakmaat werd keurig vermeld. Nadien nog wat mails over een weer en steeds een snelle reactie. Uiteindelijk toch naar de winkel gegaan om hem te zien en ook daar goed te woord gestaan. Wat mij betreft een aanrader. Eerlijke prijzen en een goede voorlichting. Helemaal top!

Pluspunten

Nieuwe tarp gekregen na overleg, mooie oplossing.

Pluspunten

Zeer prettig, ook ivm afterpay, prettige communicatie

Pluspunten

Tot nu altijd waar voor mijn geld gekregen: erop? Bushcraft!

Pluspunten

Snel bezorgd, eenvoudige betaling, duidelijke site. Meer heb ik niet nodig

Pluspunten

Een breed assortiment vol met kwaliteitsproducten. De vernieuwde website is gebruiksvriendelijk, en leidt je vlot naar het artikel wat je zoekt. Mijn bestelde tarp werdt de volgende werkdag goed verpakt afgeleverd!

Pluspunten

Vraag gesteld direkt antwoord gekregen. Besteld en de dag erna bezorgt. Gewoon goed.

Pluspunten

Snel geleverd en alles compleet. Niets op aan te merken, zoals het hoort! Fijn.

Pluspunten

bestellen gaat vlot, contact met shop gaat snel en zeer correct Prima winkel!

Pluspunten

Goede service: snelle levering...

Pluspunten

Prima en snelle service.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Zeer goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen, vlotte afhandeling van bestellingen.

Pluspunten

Snelle levering!!

Pluspunten

Een echte aanbieding, met een lage prijs, voor een top kwaliteit.

Pluspunten

De levering gebeurd h

Pluspunten

I received all the equipment I ordered the next day. I am happy with the service and the equipment.

Pluspunten

Prima zaakje...prima levering...

Pluspunten

Fijn dat het zo snel geleverd is.

Pluspunten

Serieus bedrijf, daar er die zelfde avond nog een berichtgeving mijn kant opkomt, dat de bestelde artikelen al onderweg zijn. Fijn idee!

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit!!

Pluspunten

Na snel respons te hebben gekregen op mijn antwoorden. Verder gegaan met bestellen en wederom goede en snelle service en levering. Kortom fijn zaken mee te doen.

Pluspunten

De inhoud van het doosje ziet er goed uit maar heb het net binnen gekregen dus nog niet helemaal kunnen uitproberen. kreeg wel mooie vonken met het vuursteen. Weer een nieuwe uitdaging om vuur te maken ik ben heel benieuwd.

Pluspunten

Artikelen via de webshop besteld, veel mogelijkheden tot betaling . Billycan, Mora en badges keurig verpakt twee dagen later op de stoep. Er zaten wat folders bjgevoegd van de DD tarp en de weekeindjes weg met deze shop. Ik ben tevreden.

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.