Pluspunten

Goede internetshop voor outdoor/survival spullen, met leuke, nuttige en mooie producten. Per ongeluk waren er 2 verkeerde items bezorgd. Met 1 mailtje was dit rechtgezet. Zeer kordaat. De verkeerd bezorgde artikelen mocht ik zelfs houden! Zou hier zeker weer kopen in de toekomst.

Pluspunten

De bushcraftshop onderscheidt zich met de rest in eerste plaats op vlak van service! Heb je een vraag, zoek je net dat wat niet op de site te vinden is... Ze zullen je zeker helpen! Snelle levering, correcte prijzen en gebruiksvriendelijke site.

Pluspunten

zelfs producten die niet in de webshop staan kunnen bestellen :)

Pluspunten

Toch al redelijk wat besteld en nog nooit problemen gehad. Goeie service !!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een slaapzak besteld die bijna

Pluspunten

Snel en goed verpakt verzonden. Aanrader.

Pluspunten

Ik had vooruit betaald, maar dat was op de factuur niet aangevinkt. Geen probleem, maar wel slordig, want als je zulke aanvink-opties op je formulier zet moet je die ook gebruiken. Verder geen klachten en ik ben tevreden met het product.

Pluspunten

Highlander spiritusbrander besteld... Thuis getest en bleek te lekken.. Filmpje gemaakt en gemaild naar bushcraftshop en 2 dgn later nieuwe in de bus..

Pluspunten

Duidelijke site, goede communicatie, Snelle levering, top !

Pluspunten

Prijzen zijn marktconform. de informatie is betrouwbaar en de levering is zeer snel.

Pluspunten

Groot assortiment, snel geleverd, voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Wat een goede service Top!!!

Pluspunten

Gewoon niks fout aan. Grote variatie aan producten. Ik kwam origineel alleen voor een mes, die trouwens niet duur was. Ik ging weg met een hoop meer dingen die ik toch nodig had, maar nergens kon vinden.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, voor een heel goede prijs. Functioneel, past goed, de maat valt royaal. Op advies van Buschcraft een XL genomen (ivm mijn lengte altijd een grotere maat nodig) ipv XXL en dat was een prima keuze.

Pluspunten

Goede site en een snelle levering. Nadat de ideal betaling op mijn iPad werd afgebroken kreeg ik een e-mail met een digitale acceptgiro. Daarna verliep de betaling vlekkeloos en werd de bestelling de volgende dag thuis geleverd. Super!

Pluspunten

Nette website met voorraad indicatie, werd direct verzonden. Ik had een kloofbijl gekocht en deze werd erg netjes ingepakt in goed beschermed materiaal. Geen negatieve punten, aan te raden.

Pluspunten

De snelle levering en reaktie en de mogelijkheid tot achteraf betalen maakt dit bedrijf voor mij aantrekkelijk.

Pluspunten

wat beloofd was, is waargemaakt. 2 mooie stormlantaarns , op tijd bezorgd en voor die prijs............Chapeau!!!

Pluspunten

Gewoon fantastisch en snel!

Pluspunten

Voor mij een zeer voldoende beoordeling vanwege snelle levering en de digitale factuur, die gemakkelijk in de zakelijk administratie past.

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Ik ga al mijn Bushcraft spullen hier kopen, dat weet ik zeker.

Pluspunten

Kompas, firestarter en karabijnhaken snel geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

De persoon beld u zelfs op als het bestelde artikel toch niet op voorraad is en doet u een ander voorstel (achteraf bleek het wel op voorraad te zijn hihihihi) Nog nooit meegemaakt met een webshop !! Meestal sturen ze een email waardoor u besteling langer op zich laat wachten Dus voor mij 5 sterren waard !

Pluspunten

Alles zoals beschreven en belooft. Professioneel verpakt en verzonden.

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.