Pluspunten

Laatst een bestelling gedaan die groter was als de voorraad. Dit was geen probleem. Er werd meteen bijbesteld en een week later had ik de complete bestelling in huis!

Pluspunten

Denkt mee, komt afspraken na, levert correct en kan gebruik maken van hun expertise bij mijn workshops van de stichting Bushcraft (hangmat en tarp) En daar boven op komt nog de korting die ze aan veel klanten verstrekken

Pluspunten

Ik Ben een terug kerende klant om dat de bushcraft shop juist dat beetje meer geeft dan de andere shops dat beetje meer zit in de product kennis en advies en flecsibele in stelling van af melding tot verandering van mening.

Pluspunten

DD Hangmat besteld met nog twee zaken. Na uur melding over levering via Post.nl. Via Post.nl s avonds tijdsindicatie ontvangen en volgende dag stipt binnen tijdsframe zending ontvangen. Snel en doeltreffend. En uit ervaring van vorige leveringen weet ik dat de Bushcraft shop ook een geweldige service heeft. Top

Pluspunten

Bestelling was heel snel binnen maar voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Ze hebben echter een hele uitgebreide toelichting gegeven via de mail, boden ook meteen oplossingen. Ze zijn echt heel service gericht, waarvoor mijn complimenten. Prima online shop. Kan hem iedereen aanraden. Manon

Pluspunten

Helemaal oke. geen tips

Pluspunten

Prima zaak klein artikel bestel volgende dag gelevert in prima staat en goed verpakt ik bestel zeker weer bij bushcraft.

Pluspunten

Prima, keurig en snel

Pluspunten

Ik heb nu 2 keer wat besteld bij bushcraftshop en ben zeer tevreden met de site. goede prijs voor een mooie collectie aan beschikbare artikelen. na ontvangst betaling is mijn pakket dezelfde dag nog opgestuurd en had het de volgende werkdag in huis.

Pluspunten

Bij deze webshop een waterzuiveringsfilter besteld. Duidelijke omschrijving op de site, zelfs met filmpje erbij en keurig op tijd gekregen waar ik om gevraagd had zonder onverwachte verrassingen. Goed product voor een nette prijs.

Pluspunten

goede site, makkelijk te zoeken. goede service en snelle levering.

Pluspunten

Erg klantgericht!

Pluspunten

Geen enkel negatief punt te noemen. Alles vlot en perfect geregeld.

Pluspunten

Snel, goed betrouwbaar en goed verpakt!

Pluspunten

Erg uitgebreid en professioneel advies, zelfs op zondag. Goede prijzen en snelle levering.

Pluspunten

Heb nu 2 keer bij bushcraftshop besteld , en ben echt tevreden over buscraftshop. Keurige op tijd pakket binnen. Goed verpakt. En de artikelen die ik zocht , waren goedkoper dan andere online winkels. Absoluut geen klachten.

Pluspunten

Altijd snelle levering, je word altijd vriendelijk geholpen (en snel) en voor een schappelijke prijs. Ik blijf klant!

Pluspunten

Het produkt is snel geleverd. Een tevreden klant.

Pluspunten

M'n eerste bestelling bij dit bedrijf was prima gegaan. Eigenlijk zoals het altijd moet maar helaas komt je soms toch ******en uit. Maar niet nu. Na het bestellen snel een orderbevestiging en bericht dat de spullen verstuurd waren. De volgende dat kon ik al aan de slag met m'n nieuwe bushcraft spullen!

Pluspunten

Keurige en snelle levering van alles wat ik bij Bushcraftshop besteld heb. Met dit prachtige winterweer kan ik de nieuwe spullen mooi gaan gebruiken.

Pluspunten

Ik had me bestellen na 2 dagen al binnen en de producten zijn van goede kwaliteit!

Pluspunten

Zeer snelle levering. goed verpakt. Alleen jammer dat er een kortingsbon in zat die niet meer geldig is.

Pluspunten

Erg tevreden!!!

Pluspunten

Nog geen 5 sterren, want maar

Pluspunten

Ik ben erg blij met de snelle service en reactie op een vraag.

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.