Pluspunten

Heb al eerder besteld bij deze webshop ben zeer tevreden. Ruilen is geen probleem mocht het onverhoopt nodig zijn , goede communicatie via email. Denkt mee met de klant, prima service! website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Betalingsmogelijkheden ook prima geregeld. levering is snel. Zie ook mijn revieuw over de Keela genesis op hikingsite.nl

Pluspunten

Spullen netjes, verzorgd en snel geleverd. En goed contact vooraf. Ik ga hier zeker vaker kopen.

Pluspunten

Deze web winkel heeft nooit bij mij een foutje gemaakt ,het is een betrouwbaar en eerlijk bedrijf .

Pluspunten

bestelling naar wens verlopen perfect op te volgen

Pluspunten

Twee houtsnijmesjes waren zeer snel geleverd. Bestel hier wel vaker en de ervaring blijft goed.

Pluspunten

Ik heb kleding gebruikt, goede kwaliteit. Heb alleen gemerkt dat de juiste maat soms kan verschillen. Snelle levering en goede service bij ruilen.

Pluspunten

Ik heb voor de tweede keer besteld bij de bushcraftshop. Ik ben niets dan tevreden erg goeie service en goed advies. Na zelf wat prijsvergelijkingen te hebben gedaan komen ze ook als een van de goedkoperen uit de bus. Deze online webshop is zeker een aanrader

Pluspunten

Snelle levering van mijn spullen en bovendien goed verpakt. Hopelijk voor de toekomst een blijvende bron voor kwaliteit en service.

Pluspunten

perfect afgeleverd en niets op aan te merken. Ik hoop dat u nog een tijdje blijft bestaan. ga zo door ! 5 sterren van mij

Pluspunten

ik heb al een paar keer spullen besteld bij bushcraftshop.nl. Elke keer weer snelle levering, ik zou deze winkel voor iedereen aanraden!

Pluspunten

Nu al de tweede keer dat ik bestel bij deze website en nog nooit teleurgesteld geweest. Via de chatfunctie op de webpagina krijg je snel en nuttige informatie met een van de medewerkers ipv een zoekrobot zoals de meeste webpagina's hebben. Informatie die bij de producten staat is zeer volledig en over alles zeer tevreden. Enkel de DD Hammocks mini karabiners vielen wat kleiner uit dan gedacht maar dat lag dan eerder aan mij.

Pluspunten

Snel geleverd (met trackingnummer) naar Belgi

Pluspunten

Uitgebreide collectie, duidelijke website, vriendelijke en snelle service!

Pluspunten

De bushcrafshop kwam hun belofte waar om de handschoenen voor de kerstdagen te leveren en schakelde daar DHL daarvoor in. Ik zeg: SERVICE met hoofdletters

Pluspunten

Fijne website, en prettige betaalmogelijkheden.

Pluspunten

Gewoon een hartstikke leuke winkel. Ik miste de kortingscode, maar 1 berichtje volstond om de korting teruggestort te krijgen. Pluimpje! De volgende dag kwam de bestelling uitstekend verpakt in goede staat binnen.

Pluspunten

Dit is alweer mijn derde bestelling en ik kan alleen maar zeggen dat de bezorging weer netjes volgens plan is verlopen. Deze keer de Petromax Atago aangeschaft. Ik heb hem nog niet gebruikt (vandaag gekregen), maar je ziet en voelt de kwaliteit. Ik kan en zal iedereen aanraden om zeker een aankoop bij Bushcraftshop te doen!

Pluspunten

Zoals beloofd op de website!

Pluspunten

Simpele webshop. Snelle levering. Bestelling was goed verpakt. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer pakket wordt verzonden, kun je zelf checken wanneer het aankomt.

Pluspunten

De volgende dag in huis wat je besteld hebt!

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten

Pluspunten

Spullen besteld en netjes snel af gehandeld . Top ! Op naar de volgende bestelling.

Pluspunten

Ik heb meerdere malen met Erik ( eigenaar van de webshop) gemaild omdat ik in eerste instantie een broek wou die hij voor mij ging bestellen. Maar ik vond een hangmat set toch leuker dus heb ik Erik die inmiddels de broek al had besteld, gemaild of hij de bestelling nog kon afzeggen. Gelukkig kon dit, en heb ik nu een prachtige dd hangmat set. Ik raad deze webshop aan iedereen aan. Omdat je krijgt goede spullen voor je geld en een prachtige service.

Pluspunten

Wij bestelden een Dutch oven starterskit bij Bushcraftshop, we genoten hierbij van een razendsnelle levering en hadden een uitstekende klanten service ervaring. Wij zijn hierdoor zeer tevreden klanten geworden... Fam. De Vrieze - Belgi

Pluspunten

Inmiddels twee keer besteld bij Bushcraft. Goed assortiment en betrouwbare levering.

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.