Pluspunten

Ik heb een hennessy hammock combo deal besteld en na deze bestelling heb ik nog een extra sneak skin besteld. Zonder enige moeite is deze bestelling samengevoegd zonder extra kosten. Vervogens is de bestelling de volgende dag door mij netjes verpakt ontvangen.

Pluspunten

Tevreden over de kwaliteit en bestelling is keurig afgehandeld. Top!

Pluspunten

Ik blijf het zeggen. Geweldige service en ook nog oprecht dagelijks betrokken aan t meedenken hoe t nog beter kan voor z'n klanten... Of eigenlijk vrienden, want dat word je als klant vanzelf! Erik, volhouden zo!

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede prijs/kwaliteitverhouding, ruim aanbod en excellente service !

Pluspunten

Vriendelijk , correct , deskundig ... + 10 !! zeer fijn zaken doen met Dhr. E.v.h. Padje Gister besteld, vandaag binnen ...

Pluspunten

snelle service en levering, vriendelijk personeel en goed materiaal Klachtgerichte shop

Pluspunten

goed tot zeer goed

Pluspunten

Product was er echt heel snel. Enige minpuntje vond ik dat er eigenlijk alleen een echte handleiding miste. Ik heb de hangmat DD Jungle Hammock besteld maar ik kreeg alleen een paar A4'tjes met tekst over hoe je hem moet ophangen. Geen plaatjes of iets dergelijks. Dit zou natuurlijk ook kunnen liggen aan DD Hammocks en niet aan Bushcraftshop. Al met al, goede en snelle service!

Pluspunten

De service en levering van de ""Bushcraftshop"" is mijn ogen geweldig. Ook als je vragen hebt kun je gewoon simpel en snel contact met ze opnemen. Op een goed en behulpzaam antwoord hoef je niet lang te wachten. Een dikke tien!

Pluspunten

De website is eenvoudig en overzichtelijk. De prijzen goed. Mijn bestellingen zijn zeer snel en perfect afgehandeld.

Pluspunten

Eric verleend een zeer goede adeqaute service en dienstverlening. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

Inmiddels hebben wij hier al vaker bestellingen opgegeven en waren altijd tevreden. De levering komt snel en goed verpakt. Bij problemen wordt onmiddelijk naar oplossingen gezocht en deze snel doorgezet. Bij vragen kregen wij goed uitleg en hulp om voor het goede product (= bij ons passend) te kunnen kiezen. Al om al een onlinewinkel zoals een klant het zich wenst.

Pluspunten

Dit bedrijf is zeer betrokken bij de wens van de klant. Zelf uittesten in het veld van het materiaal welke zij verkopen. Handelen vanuit die ervaring en staan achter de producten.

Pluspunten

De prijs kwaliteit zijn super,ik vind het nergens goedkoper dan bij bushcraftshop.

Pluspunten

Producten binnen twee dagen binnen, dit iedere keer. Volledig en na lang zoeken op het web ook prijstechnisch goed

Pluspunten

Hoi, een goede club waar je leuk kunt shoppen. En ze doen ook nog eens leuke dingen voor de klanten. Veel plezier

Pluspunten

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Top, snelle stevice

Pluspunten

Voor een ieder die bij deze webshop winkelt, het blijft nooit bij

Pluspunten

mocht je iets nodig hebben bestel het gewoon we wonen dichtbij dus als je geen verzendkosten wilt betalen rij er dan om.

Pluspunten

Op de website is speciaal voor mijn bestelling de voorraad verhoogd en het was super snel al bij mij thuis. Goede service voor een goede prijs!

Pluspunten

Groot assortiment , keurige snelle service. makkelijk te navigeren over de site ! Helemaal top !

Pluspunten

De service is uitstekend. De betere webwinkel van het moment. Ze staan altijd klaar voor advies te geven en om vragen zeer snel te beantwoord. Doe de verkoop en verdien eraan is hier niet het geval! Het advies dat men geeft is ook 100% eerlijk en rechtuit. Prijs en kwaliteit is zeer zeker een hoog punt bij deze mensen. Verzending gebeurt ook zeer snel. Een absolute aanrader!

Pluspunten

ik heb helemaal geen problemen gehad had de verkeerde trap besteld en werd snel en heel goed behandeld gewoon een top winkel

Pluspunten

Ik heb de bestelling als zeer plezierig ontvangen bij Bushcraftshop. Het product wat ik bestelde was niet voorradig en stond ook duidelijk op de site aangegeven. Na de bestelling werd ik gemaild met de melding dat het product in bestelling staat en binnen enkele dagen binnen is. Product kwam netjes binnen dat tijdbestek binnen.

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.