Snelle en betaalbare service

Bushcraftshop levert snel, ook artikelen die elders niet verkrijgbaar zijn. Bovendien tegen een betaalbare prijs! En je kunt er zelfs voor kiezen om de bestelling bij een afhaalpunt in de buurt op te halen, waardoor je geen dure verzendkosten hebt. Bushcraftshop is echt een aanrader!

Snelle en efficiënte service

De online shop is praktisch en gebruiksvriendelijk, en het bestelde materiaal heb ik binnen de 24 uur ontvangen!

Mooi product

Degelijk product, goed ingepakt en snel geleverd

Goed service

Product was niet helemaal naar wens. Direct een nieuwe opgestuurd gekregen

Heel tevreden.

Al mijn vragen werden vlot en duidelijk beantwoord. Ik ben zeer tevreden van de vlotte bestelling en de top kwaliteit . Ik zal jullie zeer aanbevelen.

Top product

Besteld en de volgende dag afgeleverd.

Prima advies gekregen

In overleg toch voor de Lifesaver Cube gegaan

Goede ervaring door de duidelijke website en snelle afhandeling van mijn bestelling

Door de duidelijke website en super snelle afhandeling van mijn bestelling zeer tevreden.

Uitstekend service

Wat ik ook bestel, iets kleins of groots, altijd met de grootste zorg verpakt en op tijd geleverd.

Snel besteld, snel geleverd

Goeie omschrijvingen en hulp bij de artikelen

Snelle levering, keurig verpakt

Prima en snelle service! Product niet in plastic verpakt, maar alleen met karton (recycled net iets beter).

Tevreden

Bestelling snel geleverd, alles dik in orde.

Toppie

Snelle levering en mooi assortiment. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Satisfait

Merci boucoup pou votre professionnalisme l article est arrivé bien emballé dans les temps conforme à la description

Mooi product

Zeer prettig en snelle service

De site is overzichtelijk alles is makkelijk te vinden. Een ruime keuze aan materiaal. De levering is snel en netjes.

Keurig geleverd en snel

Net bedrijf op tojd geleverd

Zeer tevreden.

Goed contact met de klantenservice gehad inzake iets technisch met de webshop. Snel opgelost zonder gedoe. Vlotte levering en items waren goed verpakt. En prijstechnisch ook zeer scherp vergeleken met andere aanbieders.

Prima ervaring met eerste keer kopen

Voor het eerst bij Bushcraftshop besteld. Is gebleken een prima ervaring te zijn. Spullen netjes conform de bestelling en bezorgd zoals vermeld. Top, hier kom ik zeker terug.

Snel, makkelijk, goed

Snel geregeld

Leuk contact, goed product en snelle levering.

Mooie website goede service

Zaterdags besteld en maandag al in huis.

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.