Top producten en geweldige service

Helemaal blij met de producten die het gewoon keihard goed houden, daarnaast geweldige service! Zeker terug komen hier, bedankt!

Alles perfect inorde

Interessante catalogus, snel en correct geleverd naar België. Bedankt!

Prachtig product, snel geleverd.

Mooie Pinewood Caribou TC Extreme jas besteld, deze werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Prijs had ik vergeleken en was goed bij Bushcraftshop.nl

Zeer goede service en producten

Mooie, kwalitatieve producten. Zeer goede afhandeling van de bestelling.

Goede ervaring

Mooie handschoen gekocht. Wel dure dingen maar hopelijk gaan ze lang mee. Blijken gemaakt in Ethiopie maar afgewerkt in Zweden. Crud Gjöra.

Een goede ervaring.

Zeer goed assortiment, snelle levering en een prima service.

Prima product en levering

Levering stond voor 2-3 dagen, maar was er gewoon de volgende dag. top

Alles prima geregeld.

Voor de 1e keer bij jullie bedrijf besteld. Alles duidelijk en overzichtelijk.

Snel, kundig en beleefd

Diverse spullen besteld. Kwam snel en goed verpakt binnen. Bij issues goed bereikbaar en snelle oplossingen.

Een van de producten die ik had besteld was defect. Deze werd prompt vervangen! Dank je. Zo kan het dus ook.

Snel en correct

's avonds besteld, volgende dag in huis. En bestelling is compleet. Enige minpuntje was dat de tent, zelf vrij klein, in een zeer grote doos kwam.

Fantastische klantenservice!

Nette en overzichtelijke site met eenvoudig maar efficiënt zoeksysteem waar je snel de nodige info vind ook i.v.m. manier van verzenden en de daarbij horende verzendkosten. Betalen met de bankapp, en een snelle afhandeling. Bestelling geplaatst en de volgende dag keurig geleverd in België. Een woord voor: fantastisch!!! Doe zo verder Bushcraftshop.nl. jullie verdienen die grote B! Mvg Luc

Geweldig snel geleverd

Goede verzending en snel

Zeer snelle levering

Super snelle en nette levering

Goed beschermd ingepakt en heldere omschrijving.

Snelle levering, goed product

Had een teken pen besteld. Dit is een hele handige. Gewoon eromheen schuiven en zachtjes trekken. Zelfs de kleinste teken kan je zo eruit krijgen. Mijn kat had in een teken nest gezeten en zat helemaal onder. Met deze pen had ik ze snel allemaal te pakken.

Duidelijke site, snelle levering.

Duidelijke site, snelle levering.

Onwijs tevreden als altijd

Makkelijke en snelle levering, van mooie en degelijke materialen. Ik werk al een aantal jaren met deze messen en firesteel's, op de buiten bso. Het is vertrouwd. Nu eindelijk aangeschaft voor een eigen groep.

Goed product, goede prijs, snelle levering

Duidelijk beschreven product (nieuw bijlenmerk). Levering was sneller dan aangegeven en prettig geprijsd voor kwalitatief prima product. Kleine kanttekening bij steel: voelt gelakt aan.

supersnelle levering

één van de enige webshops die zijn woord houdt met "vandaag besteld, morgen geleverd" super service

altijd dik in orde :)

ben enkele jaren geleden hier beland op aanraden van Sven Beirnaert, en ben hier nog steeds, meer moet ik niet zeggen zeker ;)

Excellent

Fast delivery

snelle correcte levering

leuke zaak, mooi assortiment met kwaliteit producten

Geweldige service

Ik had het artikel ''s avonds besteld. Werd goed op de hoogte gehouden van het verzend proces. En de dag erna kon ik het afhalen bij het afhaalpunt. Geen loze beloftes, maar woord nagekomen.

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.