Zeer vlot

Vlotte afhandeling

In de namiddag iets besteld, de volgende dag het product reeds thuis bezorg.

Snelle reactie, snelle levering

Zeer vriendelijk aan telefoon en goede levering.

Goed en snel geleverd kijk al uit naar me volgende bestelling

Goed en snel geleverd ook goed verpakt echte aanrader

De levering was supersnel en de verwerking van de ene terug gestuurde jas ook!

Heel fijn!

Goeie service

Netjes verpakt thuis gekregen

Snelle levering, mooie producten

Fijne website met mooie producten. Snel geleverd.

Snelle en correcte afhandeling

Ik bestelde midden tussen de feestdagen en mijn complete zending werd op de eerst mogelijke datum bezorgd. De zending was goed ingepakt en voldeed aan alle verwachtingen. Ook het gebruik van de app is super. Alles overzichtelijk met goede foto's en beschrijvingen. Alles wat een one-stop-shop nodig heeft!

Topservice én topkwaliteit

Mijn eerste en zeker niet mijn laatste aankoop bij Bushcraft! Vlotte communicatie via social media rond mogelijke levertermijn, deze was voor ons cruciaal en dus best wel spannend... en bleek helemaal correct. Artikel werd zelfs eerder op de dag geleverd dat voorspeld via Track/trace en was zorgvuldig ingepakt en perfect volgens bestelling. Wij nemen zeker nog eens een kijkje in de webshop voor onze komende kampeertrips!

Leuk assortiment betrouwbare levering

Bushcraftshop.nl heeft een mooi assortiment. En heeft me tot nu toe nooit teleurgesteld. Zou hooguit ter aanvulling sommige producten willen kunnen zien/voelen maar voor het meeste is dat niet nodig

Uitstekend, snel en accuraat.

Altijd prima verzorgd door de Bushcraftshop. Website keurig update (voorraadbeheer is bij sommigen wel anders!) Supersnelle verzending en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden. Ik kan de Bushcraftshop zonder enige twijfel van harte aanbevelen. Vijf sterren.

Kwalitatief top spullen, goede service en snelle levering.

Webshop werk prima is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Snelle levering dus nu lekker naar buiten en genieten.

Very good

Excellent service, very quick

prima!

goede service en snelle levering. keep up the good work!

Grote blij

Grote blij prima service kom graag terug

Snelle levering, kwaliteitsprodukt

Heerlijke shop!

Snelle en correcte levering

Fantastisch mooie webshop met een goed assortiment.

Alles gevonden wat ik zocht en lekker snel bezorgd.

zeer goed

razendsnel geleverd en dat rond de Kerstdagen. Top.

Positieve ervaring

Duidelijke website. Vriendelijke, persoonlijke afhandeling en snelle levering zelfs in Frankrijk. Chapeau!!

Ruim assortiment en vlotte levering

Fijne site om in te navigeren. Ruim assortiment om uit te kiezen. Duidelijke communicatie en vlotte levering. Erg tevreden over deze inline shop

Snelle levering en goede producten.

Prima producten, prima levering

Leuke producten

De gratis levering vanaf 50 euro bleek toch niet echt te werken.

Cosy

Een zeer snelle levering zelden gezien. Goede communicatie tussen verkoper en klant. Precies op het aangegeven moment geleverd. Wij zijn dik tevreden met een goed, veilig en netjes verpakt product waar we hopelijk nog jaren warmte en kook plezier van gaan hebben. Bedankt!!!

Staverenstraat 15

7418CJ Deventer

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 60 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.