Laden reviews...
56 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snabb leverans och pålitlig paketering är vanliga teman. Produkten och sortimentet får ofta gott omdöme, liksom tydlig kommunikation under leveransen. Överlag upplevs köpupplevelsen som smidig och pålitlig.
1 artikel was niet op voorraad schijnbaar, wat niet op de website te zien was trouwens. Een dikke week later ontving ik de rest van de bestelling. Minus 1 artikel wat vergeten was. Al met al slechte ervaring, er zijn betere webshops
Beveelt niet aan
Sander
Dordrecht
Bushcraftshop levert snel, ook artikelen die elders niet verkrijgbaar zijn. Bovendien tegen een betaalbare prijs! En je kunt er zelfs voor kiezen om de bestelling bij een afhaalpunt in de buurt op te halen, waardoor je geen dure verzendkosten hebt. Bushcraftshop is echt een aanrader!
Roger
Roosendaal
Pieter
Maarn
De online shop is praktisch en gebruiksvriendelijk, en het bestelde materiaal heb ik binnen de 24 uur ontvangen!
25 March 2022
Nele
Belgie
25 March 2022
Patrick
Elst
Degelijk product, goed ingepakt en snel geleverd
Aart
Schagerbrug
Product was niet helemaal naar wens. Direct een nieuwe opgestuurd gekregen
Bram
Utrecht
Al mijn vragen werden vlot en duidelijk beantwoord. Ik ben zeer tevreden van de vlotte bestelling en de top kwaliteit . Ik zal jullie zeer aanbevelen.
Solange
Lembeke
Besteld en de volgende dag afgeleverd.
23 March 2022
Daniel
Eindhoven
In overleg toch voor de Lifesaver Cube gegaan
23 March 2022
Rene
Bodegraven
Door de duidelijke website en super snelle afhandeling van mijn bestelling zeer tevreden.
Patrick
Rotterdam
Wat ik ook bestel, iets kleins of groots, altijd met de grootste zorg verpakt en op tijd geleverd.
Clara
Lebbeke
Goeie omschrijvingen en hulp bij de artikelen
Ruben
Hendrik-Ido-Ambacht
Prima en snelle service! Product niet in plastic verpakt, maar alleen met karton (recycled net iets beter).
Tessa
Wageningen
Bestelling snel geleverd, alles dik in orde.
21 March 2022
m.
berkenwoude
21 March 2022
Ryon
Mook
Snelle levering en mooi assortiment. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Sandra
Werkendam
Merci boucoup pou votre professionnalisme l article est arrivé bien emballé dans les temps conforme à la description
Slim
Liege
Mooi product
Dennis
Meerkerk
De site is overzichtelijk alles is makkelijk te vinden. Een ruime keuze aan materiaal. De levering is snel en netjes.
Rembrand
Alkmaar
Net bedrijf op tojd geleverd
Sander
Adorp
Goed contact met de klantenservice gehad inzake iets technisch met de webshop. Snel opgelost zonder gedoe. Vlotte levering en items waren goed verpakt. En prijstechnisch ook zeer scherp vergeleken met andere aanbieders.
Hermy
Amsterdam
Voor het eerst bij Bushcraftshop besteld. Is gebleken een prima ervaring te zijn. Spullen netjes conform de bestelling en bezorgd zoals vermeld. Top, hier kom ik zeker terug.
17 March 2022
Ron
Kruiningen
Snel geregeld
16 March 2022
Daan
Almere
Leuk contact, goed product en snelle levering.
16 March 2022
Jon