Geachte Mevrouw Vrijenhoek, Graag danken wij u voor het plaatsen van uw review bij Kiyoh. Echter daar willen wij op reageren aangezien naar ons inziens deze review onjuiste informatie bevat en/of er gaat iets fout. U plaatst twee opmerkingen: 1) U schrijft “wacht nog steeds op mijn geld van retour” Als u het geld nog niet retour heeft dan gaat hier iets fout. Wij hebben namelijk de opdracht voor deze terugbetaling reeds op 16 mei uitgevoerd. Dat was op dezelfde dag dat wij uw retour ontvingen. Deze opdracht wordt vervolgens uitgevoerd door onze Pay-provider Pay.nl, dit is ook de organisatie die de iDeal transactie uitvoerde op het moment dat u bij ons bestelde. Wilt u zo vriendelijk zijn om te controleren of u deze terugbetaling toch niet heeft ontvangen op 16 of 17 mei, maar dan niet van Pakhuis maar van Pay.nl (Ivm hemelvaart zou dit zelfs nog t/m/ 19 mei kunnen zijn). Volgens Pay.nl is deze terugbetaling namelijk wel direct uitgevoerd. Mocht u de betaling dan ook nog niet hebben ontvangen, dan gaat er iets mis en gaan wij ervoor zorgen dat dit z.s.m. wordt opgelost. 2) U schrijft: “grote maat hebben jullie niet, tenminste naar Nederlandse maatstaven niet” Het Regenpakhuis heeft ruim 1500 producten van vele verschillende merken. Het lijkt ons niet nodig om u uit te leggen dat alle merken (en ook producten) anders vallen in maat en pasvorm. Dat blijft uiteraard en vooral in een webshop een lastig gegeven om dat juist te communiceren naar onze klanten, ook omdat het groot of klein vallen weer door iedereen anders wordt geïnterpreteerd. Om deze reden hebben wij bij alle artikelen op onze webshop, waar dat van toepassing is, een maattabel geplaatst. Met behulp van deze maattabel kunnen onze klanten vooraf bekijken hoe producten in maat en pasvorm vallen. Over deze maattabel krijgen wij zelden tot nooit klachten. Maar uit uw klacht begrijpen wij dat u een product heeft ontvangen dat naar uw ervaring kleiner valt. Dat kan en dat lossen wij ook altijd graag met klanten op. Vandaar dat het retourneren gratis is en wij telefonisch of per e-mail goed bereikbaar zijn om zo ook onze klanten altijd te kunnen voorzien van een passend advies. Het Regenpakhuis is al ruim 10 jaar een organisatie die probeert te opereren op een hoog service niveau waarbij wij voor al onze klanten, ook die met een grote maat, een passende oplossing vinden. Want het is uiteraard niet zo dat, zoals u schrijft, dat als één product uit ons assortiment wat kleiner valt, direct al onze producten uit ons ruime assortiment kleiner vallen. Wij zouden dan ook graag met u in gesprek gaan om ook voor u een passend regenpak te vinden. Wij zijn u graag van dienst maar wij laten het aan u of u ons die kans nog wilt geven. We hebben vorige week geprobeerd contact met u te krijgen om bovenstaande toe te lichten maar hierop hebben wij helaas nog geen reactie mogen ontvangen.