Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, duidelijke productinformatie en betrouwbare service. In de meeste gevallen kloppen de maten en de levertijden. Het assortiment regenkleding biedt keuze en duidelijke maatvoering. Over het algemeen is de ervaring positief en is het waar voor je geld.
Uitstekende service en snelle levering.
24 February 2026
Wilma
Voorschoten
Regenbroek van goede kwaliteit. Broek is makkelijk aan te trekken, dmv ritsen bij heup en enkels.
20 February 2026
Lilian
Asten-Heusden
Snel geleverd en ook retourneren fijn geregeld.
15 February 2026
Michiel
Haarsteeg
Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
5 February 2026
Moos
Regio Haarlem
Regenbroek besteld, maar broekspijpen bleken te smal. Barbara (?) van de klantenservice heeft de broekspijpen van een andere broek opgemeten, terwijl ik thuis mijn benen opmat. En inmiddels heeft Regenpakhuis me een regenbroek gestuurd die prima past. Echt top!!!
29 January 2026
Conny
Amsterdam
Mijn regenbroek was snel geleverd. Hij zit lekker en doet het goed.
12 January 2026
Anja
'S-HERTOGENBOSCH
Fijn contact met Klantenservice. Staan voor hun klanten klaar en helpen graag om een issue opgelost te krijgen
10 January 2026
Ellen
Limburg
Het is een regenpak en doet prima waar het voor is bedoeld De leverancier is snel en duidelijk Voor deze geringe prijs moet je natuurlijk geen zelf ventilerend pak verwachten , en …… dat is het dan ook niet Maar wel lekker wind en waterdicht op de fiets hoor . Gewoon fijn
4 January 2026
Max
Haskerhorne
Leuke laarzen, groot assortiment en snelle levering.
3 January 2026
Jeanny
STAMPERSGAT
Ruime keuze zodat ik ook een regenbroek kon vinden met iets kortere pijpen. Heel fijn!
3 January 2026
Janny
Kropswolde
Fijne interactie bij retourneren en vinden van de juiste maat
31 December 2025
Emma
Zeist
alles top
27 December 2025
Joannes
Kempen
Regenpakhuis heeft een ruime keuze aan producten, een duidelijke site en een snelle levering. Kortom prima, ga zo door!
19 December 2025
Marco
Rotterdam
Mijn regenbroek werd de dag na de bestelling geleverd, mooie kwaliteit en echt waterdicht
9 December 2025
Lies
Aalst
Het pakket werd snel geleverd, meteen de volgende dag in huis. Wat je ziet is wat je krijgt. De website heeft een duidelijke productbeschrijving. De kwaliteit is goed wat je mag verwachten.
4 December 2025
Sietze
Rotsterhaule
Snel, netjes, kwaliteit, duidelijke communicatie.
1 December 2025
Suzan
Rotterdam
zeer snel
18 November 2025
alidus
hengelo
Zit prima, iets aan de grote kant, maar dat kan ik oplossen.
10 November 2025
Lucia
Groningen
Houd mijn kleding droog. Alleen de jas valt klein uit
9 November 2025
R
Wirdum
Mijn regenpak past perfect. De retourzending van een ander product werd supersnel afgehandeld. Heel fijn bedrijf.
1 November 2025
Maria
Druten
Snelle levering en de kwaliteit vd schoenhoes uitstekend
27 October 2025
Wilhelm
Wateringen
Betrouwbaar en super snelle levering.
26 October 2025
Jet
Winsum
Goede nete levering.
18 October 2025
C.G.
Nieuwegein
ik heb een regenbroek gekocht XXL met af- open ritsbare pijpen, welke naar mijn mening wel 10cm te kort is. Regenpakhuis had wel aan mogen geven dat de maten nogal klein uitvallen, ik ben i n de XXL maat toch wel wat anders gewent, eerde te ruim dan te krap of te kort. Zal als er regen is voorspeld hoge schoenen moet gaan dragen.
Beveelt niet aan
18 October 2025
Sjef
Elst
Goede omschrijvingen, snelle levering. Netjes verpakt. Echt een zeer goede website
12 October 2025
Erik
Tiel
Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België.
In ons assortiment:
Damesregenkleding
Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding.
Kinderregenkleding
Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding.
Herenregenkleding
Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding.
Een selectie van onze beste regenkleding merken:
- Mac in a Sac
- ProX elments