Snelle en goede levering. Ben erg blij met mijn regenpak. Goede kwaliteit.

Snel en goed verpakt!

Snel en goed verpakt

Prima dienstverlening!

De maat van de regenbroek bleek nét iets te klein. Vervolgens moeiteloos kunnen ruilen en grotere maat ontvangen. Prima service!

boven verwachting

snel geleverd en heel praktisch om aan en uit te doen.lichtgewicht en toch windd.icht

uitstekende kwaliteit

Een snelle levering van een prima kwaliteit regenpak

Perfect!

Snelle levering en mooi advies over de regenjas voor diploma C. Zeer tevreden.

Snel geleverd en mooi artikel

Helaas waren de laarzen niet de goede pasvorm voor mij maar levering en terugstorten betaling ging heel snel.

Besteld online Goede en snelle service

Gewoon goed

Content met de service en de aankoop

Heerlijke jas gekocht. Snelle levering. Tevreden gevoel.

Voldoet geheel aan mijn verwachting. Omschrijving van de regenjas voldoet voor mij aan de geleverde jas. Fijne kloppende maat. Super snelle levering. In de loop van de middag besteld de volgende dag al in huis.

Alles goed geregeld.

Alles is volgens omschrijving. Ik had het snel in huis.

Goede service, snelle levering

Vantevoren contact gehad via mail een duidelijke en snelle reactie gehad. Daarna besteld en snelle levering. Tevreden klant !

Kwaliteit goed, levering snel.

Telefonisch en via mail netjes te woord gestaan en advies gehad. Regenbak nog niet getest

Leuke regenjassen

1 regenjas was er snel, de andere was aangegeven een levertijd van 5 tot 10 werkdagen, dit werden een paar dagen meer, maar werd via mail wel netjes op de hoogte gehouden. De kinderen zijn er blij mee.

ik heb de broek nog niet veel gebruikt.Hij zit goed en is makkelijk aan en uit te trekken.

Mooie duidelijke site, snelle levering ,keus genoeg

Het artikel werd conform levertijd geleverd. Helaas was het artikel te groot, derhalve retourlabel aangemaakt. Duidelijk hoe dit werkt, kortom toch een tevreden klant.

Ik had AGU regenpak besteld. XL. Jack goed, helaas broek veel te groot. Kan ook komen dat ik vrij slank ben. Maar de regenkleding dient wel over de gewone jas en broek aan te doen. Helaas kon broek niet aangetrokken worden of was ook niet met strak elastiek. Broek moet dus terug.

Goed pak

Snel verzonden!

super snelle levering! top!

binnen een dag bezorgd

Goede service en mooi product

Goede service en mooi product

Snelle levering en past prima

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ