Zeer vlotte levering, bezorging prima. Artikel (regenjas) beetje aan dure kant?, maar draagt goed, knopen fijn, maat goed.

Leuke en goede artikelen en snelle levering

Goede service , bestelling snel geleverd en topkwaliteit

Zeer snelle levering, meedenken en duidelijke communicatie.

Na een prettig telefonisch contact en het uitzetten van de bestelling was de levering al de volgende dag. Goede service en snelheid!

Goede service, mooi product.

Voor mijn baby hadden we een regenpak van Ducksday gekocht. Die viel klein uit. Dit had op de site erbij gezet kunnen worden. Duidelijke instructies voor retourneren. Het retourbedrag stond snel weer op de rekening. Het regenpakje van Duckday is van zeer goede kwaliteit. Valt wel klein (mijn baby heeft maat 74 en soms nog 68, maar regenpak moest maat 80/86 i.v.m. lengte van de rug). De mouwen zijn wel erg lang, maar daardoor blijven de handjes warm erbinnen.

Volgende dag in huis

Regencape was de volgende dag in huis. Past goed en werkt ook goed

Goede producten en snelle levering

De website is overzichtelijk, de levering is snel en de producten zijn goed. De kinderen zijn heel blij met de regenbroeken met de 'all the way zipper'. Nu zitten ze niet meer vast met hun schoenen.

Snel en uitstekende service

Bestelling snel geplaatst, duidelijke info en bij telefonische navraag vriendelijke mensen en erg service gericht

Correcte levering en goede kwaliteit

Geleverd conform aan gegeven levertijd, degelijk product

Wat een keuze. Wow Besteld en binnen een paar dagen in huis

snelle levering prima product

Regencape besteld, volgende dag geleverd. Snelle orderverwerking en levering. Prima product niets op aan te merken.

goed en correct

de poncho werkt goed maar omdat ik een groter hoofd heb dan menig een moest ik er wel een stukje inknippen,maar voor de rest is het een beste poncho !!

Makkelijke site en snel geleverd

Komen afspraken na en leveren snel. Zou hier weer regenlaarzen bestellen.

Ik had een opmerking bij mijn bestelling geplaatst. Daarover werd ik persoonlijk gebeld met een mogelijke oplossing. Het was aan mij om daarover te beslissen. Een grote aanrader dit bedrijf. Uiterst klantvriendelijk.

Snelle levering!! Product nog niet kunnen testen maar ziet er goed uit( regenbroek)

Makkelijk bestellen en prima afronding.

Ook retourzendingen worden uitstekend verwerkt.

Goed, snel

Ik had mijn broek snel in huis alleen nog nietvgebruikt ivm geen regen.

Prima! Keurige vlotte levering van een goed product.

Prima levering

Het zoeken en vinden liep wat stroef maar dat komt ook mede door het grote assortiment en de onkunde over wat precies de juiste keuze zou zijn. de kritiek is dus ook een pluspunt.

Snelle levering en goede (maat) beschrijving van het product.

Snelle levering en goede (maat) beschrijving van het product

Prima uitvoering van bestelling

Een ervaring en die was goed

Problemen bestaan niet

26 augustus 2021, na een onverwachtse stop in onze reguliere fietsvakantie, toch besloten om alsnog een fietstour te maken. Echter de weersomstandigheden maakte het noodzakelijk om ons beter tegen de weergoden te beschermen. Het Regenpakhuis maakte het voor ons mogelijk om onze nieuwe "Mac in a Sac" bij hun op te halen, daar we niet meer op tijd via internet konden bestellen. En gezegd, het zit bij mij om de hoek, maar had er nog nooit van gehoord. Welnu, ik wil echt iedereen kennislaten nemen van de vakkundigheid van dit bedrijf. Assortiment groot met keus voor ieder budget. Maar nog belangrijker, de klantvriendelijkheid. Als er een 6de ster stond was deze alleen hierom ook geheel gekleurd. Regenpakhuis, jullie verdienen meer aandacht, en bekendheid. Zelfs erkende wielerwinkels kunnen niet tippen aan jullie assortiment/. Zegt genoeg denk ik zo. Over 5 jaar in iedere provincie een fysieke winkel?? Zou niet verkeerd zijn. Dank voor de service.

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ