Prima.

Snelle levering. Had per abuis de verkeerde maat besteld maar kon dat via een mailtje nog voor verzending herstellen! Super!

Goede en snelle service

Goede en snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden rondom de bestelde artikelen.

Zeer goed regenpak

Regenpak is lekker licht en oogt modern. Zeer ademend, je zweet niet in het pak. Ik ben er heel blij mee!

Perfect!

Ik heb een regenponcho uitgezocht en meteen besteld. Is ook direct geleverd. Kwaliteit is goed. I'm a happy girl.

Een o.k. pak dat snel gelevett werd. Er zat een kleine vertraging in maar dat kwam door de pakketdienst.

Goed advies

Goed advies Duidelijke communicatie omtrent levering Tevreden met de bestelde kleding

Netjes geleverd

Netjes geleverd

goede serves

toppie

Heel netjes

Snel netjes geleverd product. Product was ook zoals verwacht

Snelle en zeer verzorgde levering.

Bestellen gaat makkelijk via de uitgebreide, informatieve en mooi vormgegeven website. Het pakketje kan gelukkig ook via een afhaalpunt worden bezorgd. De levering was supersnel en zeer zorgvuldig verpakt. De Blunt-paraplu is prachtig, en precies zoals op de website weergegeven.

Perfect ruime keuze

Snel thuisbezorgd

Makkelijke bestelroute, Achteraf betalen mogelijk, snelle levering en uitstekende kwaliteit vh regenpak

Regenpak besteld bij regenpakhuis Fijn dat jullie er een maattabel erbij hebben geplaatst op jullie website Zodoende hebben wij gelijk de goede maat besteld Prijs was goed en de levering was ook snel Zeer tevreden

Gewoon geleverd. Prima

Goed, snel, goeie kwaliteit.

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd Product van hoge kwaliteit

Barbara weet van wanten en oplossend werken, prima

Zuinig zijn op goede werknemers.

Prima gegaan, ongeveer zoals verwacht kon worden

Klopte sllemaal precies

Tophoor

Niet heel snel maar wel zoals aangegeven op de site. En dat is het belangrijkste.

Vriendelijk. Namen de moeite om de breedte van het product op te meten.

Prima! Ik had een regenjas van het Regenpakhuis via Bol.com gekocht. Deze paste niet. De medewerkster nam de moeite om de jas met een grotere mat op te meten en me terug te bellen. Daarna besloten om een ander model via het regenpakhuis zelf te bestellen. Deze jas zit beter

Topper

Top bedrijf omruilen alles perfect geregeld

Service snel en uitstekend, jammer dat de jas zelf niet paste.

Snelke levering, duidelijke communicatie over de levering. Ook een snelle retourbehandeling en vlotte terugboeking van het betaalde bedrag.

Nette en snelle service

Netjes op de tijd/dag bezorgt zoals aangegeven. En goed verpakt

Ik had enorm veel moeite met het vinden van een waterdichte pet. Maar het regenpakhuis heeft een ruime keus. Jammer dat er geen specifieke kinder/damesmaten zijn. Een kleinere herenmaat, met mogelijkheid tot verstellen, is een redelijke oplossing.

Top regenbroek

Een top regenbroek

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ