Makkelijke site, snelle levering en makkelijk retouren.

goede prijs, correctie afhandeling

Levertijd zou paar dagen duren, stond op de site en ook keurig vermeld in bevestigingsmail. Was er sneller dan verwacht. Nette prijs. Beschrijving van product op de website mag iets completer (bv. aantal binnenzakken van de jas, maar met wat meer googelen had ik alle informatie die ik nodig had om bestelling te plaatsen).

Prima service. Past als gegoten. Waterdicht!

Duidelijk en snelle service

Het was duidelijk om te bestellen. Moeilijk om een keuze door het grote assortiment. Maar dat is meer ons eigen probleem ;-) Toen bleek dat het regenpak helaas te klein was, het terug gestuurd middels duidelijke retour instructie en snel een nieuw pak opgestuurd gekregen. Onze eerste ervaring met het regenpakhuis was meteen een goede!

Keurige afhandeling

Eerste zending was te klein, keurig om kunnen ruilen voor een maat groter

Kurkdroog door sneeuw en regen

Volgens de maten die zijn aangegeven op de website van AGU mijn maat besteld. Deze past goed. Ook met winterjas aan. Je voelt dat dit goed spul is. Heel licht van gewicht. Goed spul.

Prima communicatie over bestelling!

Prachtig product( rubber enkel tuinlaarsjes met fleurige opdruk)snel geleverd in sterke verpakking.

Goede kwaliteit en service

Voor aankoop eerst even telefonisch contact gehad , maar super vriendelijk mevrouw aan de telefoon die al mijn vragen heel goed kon beantwoorden, binnen 48 uur pakje in huis.

zeer goed

Prima en snelle service, komen na wat ze beloven.

Snelle levering wn snelle retourservice

Heel klantvriendelijk en goede service! Snelle verzending.

Ze deden moeite om mijn maat te zoeken. Goede service dus!

Prima service!

Vlotte verzending! Ruilen verliep ook goed. Jammer van de verzendkosten bij het retour zenden (maat iets te klein), maar daar kan het Regenpakhuis ook niets aan doen. Ik ben een tevreden klant.

veel keuze snelle levering

Regenjack besteld en dit is keurig op tijd geleverd. Voldoet volledig aan de beschrijving en de optie om achteraf te betalen na levering is erg prettig.

Snelle correcte levering

Mooi regenpak van een goede kwaliteit

Goede levering en netjes verpakt.

Duidelijke site, snel geleverd volgens afspraak.

Door een duidelijke site snel besteld en snel geleverd volgens afspraak.

Eindelijk een zuidwester die niet veel te groot is

Snelle levering en een zeer goed product; een regenhoed die goed past met katoenen binnenkant en koord tegen het afwaaien. Ik gebruik m voor op de fiets. Veel fijner dan een capuchon

Tevreden klanten blijven klanten.

Betrokken en deskundige adviseurs.

Prima setvicr

Het regenpak doet uitstekend wat het moet doen

Uitstekende service. Zeer klantgericht. :-)

Door mij bestelde regenjas was te klein. Kon omgeruild worden voor grotere maat ook al is dat een heel ander jack. Geheel afritsbare regenbroek past precies en zit erg comfortabel. Snelle levering.

Zo als t hoort

Vlotte levering

Super snelle levering

Veel keus en snelle levering!

Fatastisch

Als je altijd anderen oprecht tegemoet treedt dan hoef je je nooit voor iets te schamen dan behoor je tot de toppers. Regenpakhuis u bent een topper.

Heel prima, geen aanmerkingen

Ik heb nog telefonisch contact gehad over de maat. Dat was heel nuttig en ze waren goed bereikbaar.

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ