prima service.

Ik heb nog niet vaak besteld, maar tot dusver is het goed.

Het juiste artikel één dag na bestelling ontvangen.

Aan het bovenstaande niets toe te voegen.

Vlotte levering

Makkelijk te bestellen, goede e-mail service ik had iets verkeerd besteld en een mail gestuurd en het werd gelijk op gelost. Vlotte levering. En als iets retour moet ,gaat het heel gemakkelijk zonder problemen. Hier kan iedereen gerust bestellen.

Snel geleverd, prima service.

Prima goede service.

Zeer klantvriendelijk en zeer snelle levering

Zeer klantvriendelijk en zeer snelle levering

Mooi regenpak en snelle verzending

Goede indruk, netjes verpakt, duidelijke communicatie en snel ontvangen. Product ook prima in orde.

Product voldoet prima aan mijn verwachtingen.

Zeer klantvriendelijk.

Geweldig en snel

Heel fijn

Pakket netjes aangekomen

Het pakketje is netjes en verzorgd verzonden. Wat ik minder vind is de communicatie via de mail wanneer het pakketje met de post meegaat en wanneer het ongeveer wordt geleverd. Als jullie dit in de toekomst zouden doen wordt het 5 sterren.

Lang wachten, maar een fantastisch regenpak.

Levering was veel later dan beloofd. Maar de goede kwaliteit van het regenpak, maakte het wel weer wat goed.

Prima geleverd mooi op tijd.

Alles was goed geregeld. Vond het jammer dat het artikel te klein was. Retour gezonden netjes mijn geld terug gehad.

Keurig product, wat trage communicatie en levering

Duurde lang voordat ik een mail met info van het versturen kreeg. Ook een langere bezorgtijd dan meeste winkels. Product wel keurig verpakt en product ziet er ook goed uit.

Snelle levering,maar lang wachten op geld na retour sturen

veel keus en snelle levering

Eerst een regenpak totaal besteld. Snel geleverd. Toch jack te klein, maar mijn vrouw vond hem mooi en paste hem wel. Dus een grotere maat zelf zondag besteld en dinsdag al binnen. Deze past wel.

Goede communicatie snelle levering

Ik ben zeer tevreden. Leuke regenpakken voor mijn dochters. Omdat ik het net voor de kerst besteld werd ik gebeld dat helaas niet gaat lukken om binnen 1 dag te gaan leveren(voor het geval het kerstcadeau was). Vond ik heel netjes.

Snelle levering, goede kwaliteit. Blij mee.

Ik was niet zeker welke maat ik moest bestellen, maar ze hebben mij prima geadviseerd. Door de feestdagen was de verzending wat traag, maar nog steeds binnen een week.

Prima product.

Goede ervaring.

snelle levering die aan de verwachting voldoet

snelle levering die aan de verwachting voldoet

Verbazingwekkend snelle levering nog vlak voor de kerst!

Ik had in het weekend voor de kerst een paar Muckboots besteld, kniehoge Dervent, maat 38. Deze werden supersnel en nog voor kerst geleverd, ik had daar echt niet op gerekend. De verpakking was netjes en de prijs helemaal prima. De laarzen zijn echt een aanrader. Ik (vrouw) heb normaal maat 37,5 en heb 38 besteld. De schoenen zitten precies goed met een paar sokken een staan stoer. Ik heb ze een paar dagen in de homeoffice, zittend achter mijn computer, aangehad omdat zij zo lekker warm zijn ;)

Zeer snel en veel keus

Makkelijk besteld en de volgende dag al in huis!

Voor de 2e keer weer helemaal naar wens..

Zoals de eerste keer een waterdichte pet besteld.. Nog steeds goede info. over het product en de levering ervan dus:blij, tevreden in de regen, het hondje uitlaten..

Snel geleverd en keurig verpakt.

Goede snelle service

Regenbroek is voor cliënt voor buiten fietsen, wandelen. Uitstekende kwaliteit van broek en de service van bestellen tot levering was super

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ