Netjes en goede maatvoering.

Zeer prettige ervaring,zeker voor herhaling vatbaar.

Prima wat je besteld krijg je

Duidelijke site en supersnelle levering!

Snelle levering, er stond 5 tot 6 weken levering echter ba 4 werkdagen werd het regenpaj al geleverd. Ook na problemen met de zakken kreeg ik een nieuwe jas toegestuurd

Mijn ervaring zou 100 % geweest zijn, ware het niet...

Mijn pakketje is niet afgeleverd zoals hoort. Ik las via de mail dat mijn pakketje was aangekomen bij mij.. wat niet het geval was . Na telefonisch contact met jullie bleek, dat de bezorger van DNP het bij de buren had afgegeven.. de bezorger had niet bij mij aangebeld maar gehoor gegeven aan een buurmeisje, dat gezegd zou hebben "geef het pakje maar hier, want ze zijn niet thuis".. niet meer doen zou ik aanraden, op die manier kan veel mis gaan... Overigens ben ik keurig behandeld door uw medewerker, die ook mij hierover heeft teruggebeld...

Precies wat ik wilde en snel geleverd

Het zou fijn zijn als de maattabel ook aangeeft wat de omvang in centimeters is. S - M - L enzovoort zegt lang niet alles

Geweldig pak.

Wind en waterdicht en lekker comfortabel.

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze, vergelijkbare prijzen als bij andere webshops, fijne website en snelle levering

Mooi regenpak

Lekker in de stortregen gefiets en met dit regenpak was het alleen maar genieten!

Beschermt goed tegen de wind, regen, en wordt niet warm. Jas en broek blijven lekker droog en geen last van zweet. (je zweet zelf van binnen door het fietsen maar dat is afhankelijk van je type fiets) In de stortregen gefiets en dat was lekker genieten!

Goeie keuze

prachtige jas!

prachtige jas! heel blij mee

Snel en goed geleverd voor prima prijs.

Waterdicht!

Eindelijk een waterdichte broek gevonden. Ik ben postbode en het grootste probleem met mijn regenbroek was het niet waterdicht zijn van het zitvlak bij het plaats moeten nemen op een nat fietszadel. Met deze broek een droog achterwerk door het verstevigde zitvlak. Wat een verschil. En dat voor die prijs.

Goed verzorgde levering

Ik wilde een mooie vrouwelijke jas en dat is heel goed gelukt. Met plezier heb ik deze aan mijn moeder gegeven voor haar verjaardag.

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Ik ben méér dan tevreden!

Ik ben méér dan tevreden!

Nu heb ik een pak wat goed past ik moest wel even wennen omdat het zo dun is en ik bang ben dat het zo stuk is.

Mooi kinderjasje, correcte en vriendelijke dienstverlening.

Een regenjasje voor ons kleinkind besteld. Kleurrijk en een mooie kwaliteit. Door een computerstoring ging er bij ons iets mis met de betaling. Hier werden we op zeer vriendelijke wijze op attend gemaakt en vervolgens op dezelfde plezierige manier op de hoogte gebracht toen de betaling was gelukt en het jasje was verzonden.

Product, verpakking en levering: perfect! En het werkt ook nog!

Het duurde een paar dagen voor het pakketje in de bus viel, maar het product is goed.

Geweldige service en ook nog laagste prijs!

AGU regenpak besteld in maat XL, net als vorige pak. Maar dat was wel al 15 jaar terug. Dus maat was veranderd en was wat aan de krappe kant. Gratis terug gestuurd en keurig op de hoogte gehouden over voortgang mbt levering grotere maat. Heb grotere maat keurig op aangeven tijdstip binnen gekregen. Kopen bij Regenpakhuis.nl, dan zit je goed. A.Th Verduijn Akersloot.

Snelle afhandeling

Snelle service en goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Ik heb een prachtige regenjas gekocht bij het Regenpakhuis. Deze ontving ik zeer snel en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima.

Snelle service en een prima product.

Past perfect en snel geleverd.

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd en verpakt

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ