geweldig

binnen 2 dagen mijn regenpak binnen en ik ben er heel blij mee. Het is heel dun en zit heerlijk

Aanrader!

Vriendelijke dames aan de telefoon en zeer service gericht

Tevreden met de jas.

Snel en goed

Goede producten voor een mooe prijs snel geleverd

Erg goed en snel

Netjes en snel geleverd

Een heel goed product, en super snel en netjes geleverd

Heel positief

Levering binnen 1 dag en top product!

Geen bericht dat pakket geleverd is

Ontving enquête in de bus naar pakket was nog niet geleverd. Bleek wel al bij tussenpersoon ontvangen. Verder prima.

Top product en snelle levering!

Een aanrader!

Product zoals beschreven, vlotte verzending

Sneller ontvangen dan op de website stond aangegeven. Opm: zou fijn geweest zijn als ik vooraf had geweten dat het een brievenbuszending zou worden, dan had ik me niet druk hoeven maken over het thuis zijn wanneer het pakketje komt.

Snelle bezorging en een prima regenponcho

Helemaal tevreden!

Website, service, levering en vooral het product - allemaal helemaal top!

snelle levering van een prachtprodukt!

snelle service van een prachtprodukt

Hoge kwaliteit, snel en klantvriendelijk

Super vriendelijke persoonlijke service, snelle bezorging en mooie producten met keuze voor producten die aandacht besteden aan duurzaamheid

Goed en snel.

Snelle levering. Nu maar wachten op regen.

Regenbroek mac in a sack. Vanwege de lange ritsen handig voor op de motor, zou alleen wel iets ruimer mogen ivm het dragen over bestaande motorkleding, maar hier kan Regenpakhuis niets aan doen. De levering was snel en de prijs was ok, dus tevreden klant hier.

lichte klein verpakte regenbroek

Voor onze middelbare scholier een prima regenbroek. De taillemaat is goed (onze zoon is tenger), maar de lengte is te kort, maar het was kiezen uit deze 2 dingen bij het bestellen. Een wat langere broek met bijv. een koord bij de taille had onze voorkeur gehad.

Snelle levering en precies zoals verwacht

Pakje snel ontvangen en inhoud helemaal naar wens. Precies zoals verwacht en gehoopt.

Snel geleverd, goede qualiteit.

Goede qualiteit, snel geleverd

100% tevreden, super service

Bestellingen komen eerder als aangegeven en door mij zelf verkeerd bestelde maat op zeer korte termijn kunnen ruilen, prima.

Na telefoniche contakt is alles prima opgelost

Jammer dat er beloofd wordt dat als je voor 15 uur besteld het de volgende dag er is Helaas wij hebben 2 dagen moeten wachten op ons pakket en er waren nog 2 poncho van de 5 stuk Na elkaar telefonisch te hebben gesproken bleek de fout toch echt bij de bezorgers te liggen Wij hebben 2 nieuwe Poncho's gekregen die steviger en goed verpakt waren Het probleem is zeer netjes afgehandeld

prima produkt en snelle bezorging

Snelle levering van regenjas voor mijn dochter voor zwemles. Prima lichte regenjas.

Goede service zoals het hoort

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ