Pluspunten

Direct antwoord op mijn vraag waardoor ik mijn bestelling nog kon aanpassen.

Pluspunten

Snelle levering, prima afspraken

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

super service. snelle verzending. mooie producten. Bij een bestelling had ik een opmerking geplaatst,waarna ik de dag erna een telefoontje ontving met duidelijke info wat wel en niet mogelijk was. dit was zeer fijn. zal er zeker over verder vertellen en vaker bestellen.

ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

snel en netjes geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

goede service, snelle levering en mooi spul

Pluspunten

Goed assortiment, persoonlijk contact bij uitleg bestelling waneer nodig. Uitstekend

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering

Nvt

Pluspunten

Duidelijke Website en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Als bedrijf willen we graag op rekening betalen, Ideal werkt voor ons niet

Pluspunten

Snelle en uitstekende service

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

De kwaliteit van de regenjassen verbeteren. Ik heb voor mijn zoontje een dunne regenjas voor zwemles gekocht. De eerste keer dat hij hem aandeed scheurde de capuchon er al af en na 1 keer zwemmen is de linker mouw van boven naar beneden gescheurd.

Pluspunten

Bellen netjes op als je bijv aangegeven hebt dat je het de volgende dag in huis moet hebben. En wat bij het product staat wbt de levering klopt ook. Altijd fijn als zulke gegevens ook echt kloppen.

Pluspunten

Ruime keuze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

naar behoren

Pluspunten

Prima regenjas en mooi assortiment

Pluspunten

Snelle bezorging en een prima regencape geleverd. Vandaag voor t eerst gebruikt.

Goed is goed

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ