Pluspunten

Goede informatieverstrekking voor de koop, vlotte levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

het enige positieve was dat het product snel aangekomen was

heb een poncho gekocht die dezelfde dag dat ik hem aantrok ten eerste scheurde bij opening waar je hand door steekt en later op de dag de rits al kapot was, dus nee niet echt een degelijke poncho voor een redelijke prijs

Pluspunten

snelle en goede service

Jammer dat er geen rekening wordt gehouden met korte benen van de regenbroek, was veel te lang en deze korter moeten laten maken

Pluspunten

Niks op aan te merken. Snelle levering. 2 regencapes gekocht. Alleen we dachten dat deze capes ook over het fietsstuur konden maar helaas daar ie te klein voor kwamen we achter jammer

Pluspunten

Snel geleverd en lekker brievenbuspost.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Regenpakhuis had exactly what I needed (a rainsuit for my 8-month old baby) at a great price and delivered it within one day. A very positive experience!

Pluspunten

Pluspunten

Doen wat ze beloven: goede kwaliteit en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, al binnen 2 dagen in huis.

Levertermijn aanpassen op site. Lijkt niet goed als je de levering binnen 3 tot 6 dagen kunt verwachten.

Pluspunten

supersnelle levering en een perfecte jas!

Pluspunten

Doet wat wordt gevraagd. Een plus voor de detaillering van de levertijd. (Op uur nauwkeurig)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlugger bezorging

Pluspunten

Snelle levering, email vooraf over levering. Duidelijke website. Vriendelijke klantenservice.

retoursturen is niet makkelijk. Te duur en daarom niet klantvriendelijk.

Pluspunten

Super service! :-)

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke site

Pluspunten

Snelle service en levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

alles was prima geregeld ,snelle bezorging

Pluspunten

veel originele spullen, veel keuze

meer damesspullen

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ