goed en snel

Goed en snel

Het product is precies wat ik wilde . En de bezorging een dag later geweldig

Snelle levering, prima product!

Dit merk regenbroek kende ik en was ik zeer tevreden over. De aanbieder kende ik niet maar had een goede ervaring. Snelle levering, zonder verzendkosten. Helemaal goed!

Prima regenpak

Mooi regenpak. Zit lekker, valt wel wat ruim, maar dat is niet erg als je er een dikkere jas/broek onder hebt. Netjes verpakt en snel geleverd.

Heerlijke laarzen

Fijn op tijd bezorgd...

Regenpak is lekker licht en ziet er goed uit.

Bezorging op tijd en nu wachten op regen om het te testen

Snel en correct

Duidelijke website en snelle service

Prima webshop met fijne regenkleding. Snelle levering en product van prima kwaliteit

goed verzordt en geregeld

goed verzordt en geregeld

Goeie kwaliteit regenbroek

Regenbroek is van goede kwaliteit de lengte is perfect alleen bij de bovenkant is het iets te strak,misschien een maatje groter.

Prima regenpak en snelle levering

Het door mij bestelde artikel (regenpak) werd snel geleverd en is een prima pak.

Nette bezorging en heel snel dik tevreden

Makkeijk bestellen en snelle levering

Mooie poncho

Goed, nette en snelle levering

Slechte kwaliteit

Er zaten twee scheuren in het doorzichtige deel van de poncho waar water doorheen lekt op je broek. Hij kwam uit de verpakking en was al stuk.

Toppie

Toppie

Noí

Nog niet gebruikt , maar het ziet er goed uit Vond het wel duur Groetjes

Goed!

Snelle levering en ook met het retoursturen snel geld retour. Punt van aandacht is wel dat je goed moet kijken welke afbeelding getoond wordt. Bij mijn eerste bestelling was het (bleek later) een kinderlaars. Hierdoor was ik in de veronderstelling dat het een korte laars was (afstand voet-veters) was op de foto korter dan in werkelijkheid. Maar toen ze binnenkwamen, was het een hoge laars en kreeg ik mijn brede kuiten niet in de laars. Dus laars retour gestuurd. Uiteindelijk wel een korte laars gevonden en alsnog besteld, erg blij mee.. kan alleen nu minder hard door plassen stampen ;)

Bestelling geplaatst na zeer vriendelijk en deskundig voorzien te zijn van advies per telefoon. Super snel geleverd.

Mooi regenhoedje

Fijne duidelijke webshop, snelle levering en duidelijke communicatie.

Snelle levering en netjes verpakt. Product is als verwacht.

Makkelijke website, keuze genoeg

Binnen de juiste tijd geleverd, prijzen zijn prima

goed spul voor een goede prijs en op tijd geleverd

zie boven

Goed en snel

Goede en snelle levering super

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ