Snel en prima

Regenponcho besteld en de volgende dag al in huis. Jammer dat de kleur op het plaatje meer roze was dat de daadwerkelijke kleur maar wist ik wel omdat de omschrijving bordeauxrood was (hoopte stiekem dat het plaatje meer zou kloppen ) Zelf vind ik de klep op de capuchon lastig omdat het mijn zicht belemmerd maar dat los ik op door de klep naar binnen te vouwen maar dat is kwestie van wat je prettig vindt. Verder doet de poncho wat die moet doen droog op de plaats van bestemming komen.

vandaag besteld morgen in huis

Precies zoals hierboven staat. De volgende dag keurig afgeleverd.

Superservice

Bij de online aankoop van een prachtige regenjas gevraagd of t met spoed kon omdat mn zoon naar t buitenland ging en m daar nodig heeft voor werk. Meteen een reactie, erg prettig. Supersnelle levering. Mooie jas, wind en waterdicht. Inmiddels uitgeprobeerd en t klopt. ;) 5 sterren voor t Regenpakhuis. !!!!!!!!!

Goede en snelle service

Pak paste perfect

Mijn man is er blij mee.

Hij paste perfect heb er Muallem veel plezier van.

Optijd geleverd en goeie kwaliteit.

prima en snel

prima en snel

Goed en makkelijk besteld. snel geleverd!

Regenpak is netjes, bestellen ging snel en makkelijk!

Correct en snel.

Fijne service

Fijne service en mooie kwaliteit

Snelle bezorging

Netjes binnen afgesproken tijd bezorgd. Kleding ziet er netjes uit en zit lekker.

Meer dan goed

Het ziet er goed uit , heb het nog niet gedragen . Voor mij id het belangrijk omdat stevigheid van het materiaal belangrijk . Ik rijd op scootmobiel

top kleding en goeie service

Materiaal pet iets anders verwacht

prima! Snel bezorgd en uitstekend product!

ik wilde snel een regenpak in huis, omdat er slecht weer werd verwacht voor een wedstrijd die ik moest spelen. De Mac in a Sac was zo besteld en al de volgende dag afgeleverd, als beloofd! Helemaal goed!

Makkelijle site om te zoeken en snel geleverd

snel en betrouwbaar!

Weth Heinsbergenplein 2

5741HX Beek en donk

Over Regenpakhuis

Regenpakhuis is de regenkledingspecialist van Nederland en België. In ons assortiment: Damesregenkleding Wij hebben een groot assortiment dames regenjassen, dames regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment dames regenkleding. Kinderregenkleding Kinderregenjassen en kinderregenlaarzen waarmee je de hele dag buiten kan spelen of juist een vrolijk kinderregenpak voor een enkele bui, bij het regenpakhuis hebben we het allemaal! Kijk snel in ons ruime assortiment kinderregenkleding. Herenregenkleding Wij hebben een groot assortiment heren regenjassen, heren regenbroeken, poncho’s en regenlaarzen voor elke activiteit (fietsen, wandelen en dagelijks gebruik) en voor iedere maat. Kijk snel bij ons ruime assortiment heren regenkleding. Een selectie van onze beste regenkleding merken: - Mac in a Sac - ProX elments - Derbe - Agu - CeLaVi - Highlander - Bjornson - Tanta - Lyngsoe - Regatta - Danefæ