Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen wisselen, maar de meeste klanten zijn tevreden. Snelle levering, duidelijke communicatie en een vriendelijke klantenservice komen vaak terug in de reviews. Er is regelmatig aandacht voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en een degelijke verpakking. Over het algemeen laten klanten een positieve indruk achter met aandacht voor snelle oplossing bij ongemakken.
Ik bestel regelmatig bij de spelletjes vrienden. Ze hebben een groot aanbod tegen een goede prijs. Als er iets is of je hebt een vraag reageren ze heel snel en vriendelijk. En proberen je goed te helpen.
7 August 2026
Karen Segaert
Gavere
Snelle levering. Maar de aflevering door postnl kon veel beter. Communicatie perfect. Problemen met postnl snel en goed opgelost. Zeker aanrader!!!
5 August 2026
Geert
Zemst
Ik bestel regelmatig wat bij de spelletjes vrienden. Groot aanbod tegen een goede prijs. Als er iets is reageren en handelen ze heel snel en vriendelijk.
1 August 2026
Jeroen
Heerenveen
Denk dat er weinig zijn met zo een goede service, behulpzaam.. Je kan er altijd terecht, krijgt snel antwoord, ja gewoon bewondering voor hun hoe ze het allemaal doen, chapeau!
31 July 2026
Marilise
TESSENDERLO
Aanpassen van een bestelling ging heel snel en makkelijk. Er werd snel gereageerd op mijn e-mails.
30 July 2026
Remi
Gorinchem
De bestelling was zeer snel bevestigd en verstuurd. Er zat 1 verfje niet bij (miniatuurverfjes) en ik kreeg supersnel antwoord en het bedrag terug gestort.
29 July 2026
gwendolyn
aalst
Drie spelletjes besteld voor een mooi prijsje. Vlot afgewerkt en geleverd.
29 July 2026
Henriette
Oosterhout
Altijd super fijne service en goed advies, echt een aanrader!
28 July 2026
Winnie van Rooy
Nistelrode
Zelf op een zondag snel efficiënt geholpen. Dikke aanrader die spelletjes vrienden.
26 July 2026
Evelien
Nijlen
Ik had een foutje gemaakt en perongeluk de verkeerde postcode ingevuld. Ik kreeg direcr al een berichtje van DSV games om te vragen of ik een foutje had gemaakt omdat het adres niet klopte. Zo was het direct al opgelost.
24 July 2026
Sjoerd
Utrecht
Fijne spelletjeswebshop met aangename prijzen. Als je vragen hebt word je altijd snel en vakkundig geholpen. Een echte aanrader!
23 July 2026
Jos
Roermond
Altijd een genoegen om door de spelletjes te zoeken naar leuke nieuwe vondsten om uit te proberen. De mini uitleg filmpjes zijn ideaal hiervoor (naast natuurlijk de uitleg en beschrijvingen. Had laatst zelf een foutje gemaakt bij het bestellen maar dat was direct geregeld, perfecte service weer!
20 July 2026
MJ
Doorwerth
DSV/De Spelletjes Vrienden brengen als relatief jong bedrijf hele mooie spellen uit. Hun vertalingen van de spelregels zijn tot nog toe ook steed top, beter vaak dan van de grote uitgevers. Communicatie bij bestellingen is duidelijk en als er bijvoorbeeld onverhoopt eens een onderdeel bij een spel ontbreekt, wordt heel snel gereageerd op een mailtje of het contactformulier op de website. Fijn ook dat op de website (en regelmatig via de socials) de status is te vinden van de uit te brengen spellen. De medewerkers al een paar keer op Zuiderspel getroffen. Het zijn oprecht leuke mensen met een groot hart voor bordspellen.
17 July 2026
Frank
Geldrop
Bij een vraag per email krijg je snel en duidelijk antwoord. Denken mee. Fijne site om je spellen te kopen
Monique
Deurne
Vriendelijk en snel in contact. Mijn bestelde spel had helaas shelfware. DSV regeerder vrijwel direct op mijn mail hierover en heeft kosteloos een nieuwe doos opgestuurd. Tevens geven ze heldere uitleg in hun spelvideo’s en blijf ik door hen op de hoogte over de laatste nieuwtjes op spellengebied.
Helen
Gendringen
Super webwinkel, super team, kan niet beter. Van harte aan te bevelen. Met dit soort mensen wordt de wereld steeds een beetje vrolijker en beter. Hart voor spellen en mensen.
Crista
Dongen
Toffe spellen in het Nederlands, duidelijke communicatie over pre-orders. Mogelijkheid om bestellingen samen te voegen. Vriendelijke en snelle reactie op vragen.
Anouschka
Oud-Vossemeer
Klantvriendelijk en aardig.
Kim
Groningen
Als groot pretpark en spellen liefhebber was Unfair voor mij een gouden fonds 3 jaar terug. De uitbreidingen waren echter super schaars. Fijn dat ik nu eindelijk een uitbreiding heb kunnen vinden!
24 April 2026
Sjaak
Utrecht
In een besteld spel zat één licht beschadigd pionnetje. Dit werd heel vlot en verbazend vlug gratis opgestuurd. Waarvoor dank!
20 April 2026
Piet
Brugge
Bestellung, Lieferung, Produkt alles perfekt
17 April 2026
Sk
Germany
Nadat mijn spel niet compleet was en de uitgever van het spel niets van zich liet horen, heeft DSV een compleet nieuw spel opgestuurd. Echt top!
10 April 2026
Esther
Sint-Oedenrode
Geweldig aanbod, vriendelijke klantenservice en snelle bezorging
3 April 2026
Lisanne
Voorburg
Juiste item snel verstuurd. Precies zoals het hoort.
26 March 2026
Wim
Zoetermeer
Ich habe mich gefreut bei Euch die englische Ausgabe von Kanban EV zu bekommen.
23 March 2026
Hans-Joachim
Willich
Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games.
DE SPELLETJES VRIENDEN
Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen!
DSV GAMES
Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.
Innovatieweg 3 11
7007 CD Doetinchem