Prima levering

Eenvoudig besteld, leuk loyalty programma, snel geleverd. Niets op aan te merken.

Alles goed snelle levering.

Uitstekende klantenservice!!!

Bij een bestelling liep er iets mis met de levering, waardoor het pakket leek vast te zitten of zoekgeraakt te zijn. Via de chat kon ik snel en eenvoudig contact opnemen, waarna ik de keuze kreeg om mijn geld terug te krijgen, of een nieuw pakket te laten opsturen. Wij kozen voor dit laatste, maar spijtig genoeg bleek dat pakket opnieuw niet toe te komen. Na een nieuw contact via de chat, werd alles nagevraagd, en mee opgevolgd vanuit DSV uit! Wij zijn heel tevreden over de correcte opvolging, ons op de hoogte te houden en het snelle antwoord telkens via de chat! Voor iedere spelletjesliefhebber aan te bevelen om hier hun spelletjes aan te kopen!!!

Altijd perfect

Hele goede webwinkel. Leuke en goede communicatie nette levering, leuke socials. En kleine ondernemers dus dubbel leuk natuurlijk. Gewoon top!

Ik had per ongeluk een verkeerde verzendmethode gekozen bij een bestelling maar na een berichtje is het direct omgezet naar de juiste. Top service!

Geweldige service!

We hadden een bestelling geplaatst van een spel dat je met en zonder houten upgrades kon kopen. Na lang wikken en wegen vanwegen de toch wel hoge kosten voor de upgrades toch maar besloten voor de houten upgrades te gaan aangezien dat uiteindelijk de levensduur wel aanzienlijk zal verhogen. Bij het uitpakken van de bestelling schrok ik me een hoedje want ik zag maar 1 doos in de verpakking terwijl er op de foto bij het bestellen toch echt 2 apparte doosjes bij stonden van de upgrades. Ik dacht laat ik het spel voor de zekerheid toch maar openmaken voor het geval er toch 2 doosjes met upgrades IN de verpakking zitten want je weet maar nooit dat zo'n doos gewoon in 2 oplages gemaakt is. Maar helaas voor mij was het gewoon de standaard doos zonder uprades. Ik raakte toch wel in de stress want wie kent ze niet, de revieuws op internet over bedrijven die je klachten niet serieus nemen en het dus ook niet naar tevredenheid oplossen EN zeg nou eerlijk:HOE moet ik nou bewijzen dat ik ze echt niet heb! Maar uiteraard toch gebeld en wat me als eerste verraste was dat HIJZELF opnam. Ik deed mijn verhaal en het eerste wat ik te horen kreeg was: Dit klinkt alsof er iets is misgegaan in ons magazijn, 2 maal zijn excuses en ze zouden direct nagezonden worden! En dat gebeurde dus ook. Ik heb niet 1 seconde het gevoel gehad dat ik niet werd geloofd dus wat mij betreft zijn het niet alleen De spelletjesvrienden MAAR ook ONZE vrienden! Ze hebben niet alleen een goede service maar ook nog eens mooie prijzen! Het was niet de eerste keer dat ik hier bestelde maar ook zeker dus niet de laatste keer!

Perfect. Het ging mis bij mij (eigen fout) met selecteren van pakket automaat. Ik zocht contact en kreeg de volgende morgen vroeg al reactie! Het bestellen zelf gaat gemakkelijk en is erg duidelijk. Echt een aanrader

Snel een duidelijk antwoord

Via de chat een vraag besteld. Ik kreeg direct een heel duidelijk antwoord. Blij mee!

Helemaal volgens afspraak en verwachting. Pre-order kwam sneller dan verwacht en werd direct en netjes verzonden. Maak ik zeker vaker gebruik van bij gewenste aankomende releases!!

Niets op aan te merken, snelle levering. Zeer snelle reactie op mijn mail. Super service. En de Spelletjesvrienden heeft geweldige spellen die ze zelf uitgeven, de DSV spellen. Top

Erg leuk spel met voldoende uitdaging

Leuk spel voor zowel 2, 3 als 4 spelers. Thematisch is het spel mooi uigewerkt. Erg mooie miniaturen, die een mooi 3D effect geven. De kwaliteit van de kartonnen onderdelen is echter wel minder. In het begin kunnen de hoeveelheid mogelijkheden wat overweldigend zijn, maar na 1 of 2 keer spelen hebben minder ervaren spelers het ook onder de knie.

Fantastisch!

Dit spel ziet er fantastisch uit! Ik heb de upgrade tokens, waardoor het er nog mooier uitziet. Het is makkelijk onder de knie te krijgen.

Heel snel, vriendelijk en adequaat geholpen. Top webshop met heel goede, persoonlijke klantenservice.

Eerst ontgoocheling, maar daarna zeer tevreden van het spel

Ik keek heel lang uit naar dit spel want ik had een preorder gedaan midden vorig jaar. Ik was heel blij toen het er was. Maar bij het openmaken van de doos viel me op hoe dun het karton was… Ik heb meer dan 500 spellen maar dit had ik dus niet verwacht bij een recent spel waar ik - inclusief upgrades - meer dan 100 euro voor betaalde. Zeker als je een waterval hebt en doosjes, zou je dikker karton verwachten. Dan vraag ik me af: mogen jullie dit niet wijzigen aangezien het ook zo was in de initiële versie?? Maar het spel is super! Al 5 keer gespeeld op een week tijd; vooral met twee of solo (met meer spelers kan er al wat meer downtime zijn denk ik). Ik vind het leuk omdat het zo tactisch is (je weet de diereneigenschappen op het begin van het spel) en elke keer anders! Een topspel dat ik nog veel zal spelen. De kwaliteit van het karton probeer ik nu wel te vergeten, maar het was oorspronkelijk wel een domper om eerlijk te zijn. Groeten, Yves - grote fan van DSV

Top bedrijf met hart voor de zaak

Goede website met heel veel keuze. Zeer grote betrokkenheid met klanten en de bordspelwereld algemeen. Betrouwbaar en snelle levering.

Alles volgens afspraak

Prima! Blij met het spel. Tevoren bericht van bezorging. Tevreden!

Super tevreden

Leven in de Amazone werd perfect geleverd, goed ingepakt en geleverd op mijn voorkeurslocatie. Supertevreden over de service. Ook heel tof spel, zowel solo als familie als voor expertspelers. Een aanrader.

Wederom een fantastisch spel in huis

Het is altijd leuk om een pakket van de spelletjes vrienden uit te pakken. Vriendelijke service bij vragen, voor mij een vast web adres voor mijn bordspellen. De spellen van de eigen uitgeverij DSV games zijn een meerwaarde in mijn collectie.

Snelle reactie. Klantvriendelijk zoals altijd.

Betrouwbare spelliefhebbers met snelle verzending

Nu meerdere keren bij de spelletjesvrienden besteld en heb nog geen enkele slechte ervaring ondervonden. Ze geven eerlijke revieuws en wat ik zeer belangrijk vindt in een revieuw is of het spel met 2 personen ook nog goed uit de verf komt! Wij spelen nl vaker met 2 personen dan met grotere groepen en dan kopen we een spel alleen als we zeker weten dat het spel met 2 spelers net zo leuk blijft als met meerdere. Ook de prijzen zijn bij de spelletjesvrienden zeer netjes. Dus ik hou ze voorlopig dus nog goed in de gaten!

Zoals altijd, top!

Duidelijk proces van het vullen van je winkelmand tot levering van je bordspel! Alles netjes ingepakt en je wordt telkens per email op de hoogte gehouden.

Snel antwoord

Ik had een vraagje over een te bestellen product. Via de chat de vraag gesteld en supersnel antwoord en gelijk geholpen. Heel fijn!

Snelle verzending, snelle levering, en met dank aan de reviews 2 topspellen besteld

Mooie, duidelijke site die vervolgens doet wat het belooft

Snel te vinden wat ik zoek, gevolgd door een goede omschrijving. Tevens worden een aantal verzend opties aangeboden, zodat (bij mij was het een klein artikel) dit zeer effectief verzonden kon worden. Dit maakt het verschil tussen 'gewoon goed' en 'Uitstekend'.

Vertrouwd goed!

Zoals gewoonlijk, goede service, snelle bezorging en een prima product. Dé bordspel shop voor iedereen.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.