Nette beantwoording van vragen

Ik had voor mijn zoon voor Sinterklaas een spel besteld. Helaas was er een lange vertraging bij de leverancier. Ik heb daarom een paar keer naar Spelletjesvrienden gebeld waar het bleef en werd steeds netjes en adequaat te woord gestaan. Alleen jammer dat ik tussentijds niet af en toe op de hoogte werd gehouden.

Goede service, snelle verzending. Leuke spelletjes

Perfect!

Niet alleen snel geleverd, maar het spelletje welke ik kocht met korting vanwege de ‘zware beschadiging’ had een deuk in de deksel en was helemaal goed verder! Morgen lekker spelen!

Ruim aanbod fantastische spellen en snel bezorgd

Het was bijna lastig om een keus te maken maar uiteindelijk 3 spellen gekocht. Deze hadden we snel in huis en keurig verpakt. De spelletjesvrienden komt bij ons in de favorietenlijst te staan :D

Snelle levering, leuk met het puntensysteem. Miste een onderdeel bij een spel en dit werd onmiddellijk in orde gemaakt. Klantvriendelijkheid = top!

Bovenmaatse service voor online shop!

Goedkoopste prijzen, snelle levering en ook nog hele vriendelijke en benaderbare eigenaars! Geen anonieme online shop zoals elders. Extra content door podcasts en livestream en daardoor een uniek concept! Keep on going!

Prima manier om iemand te feliciteren!!

Makkelijk en snel te regelen kadootje.

Snelle levering van mijn bordspellen!

Dit is mijn eerste ervaring met de Spelletjes Vrienden en is gelijk goed. De bordspellen van Istanbul heb ik binnen 2 werkdagen ontvangen en deze waren goed verpakt. Ik kijk uit naar de eventuele vervolg transacties met dit leuke spelletjes bedrijf!

Super webshop met veel aanbod

Nu al meerdere keren besteld en elke keer heel snel geleverd. Spellen zijn met zorg ingepakt zodat onderweg niks kan beschadigen. Het brede aanbod op de website is erg leuk en fijn zo vind je altijd wel iets leuks.

Goed service, snelle reactie bij vragen en prijzen van spellen zijn ook goed!

Zoals steeds is een bestelling bij de spelletjesvrienden een vlekkeloze ervaring van de bestelling tot de levering loopt alles heel vlot en ook in communicatie verloot alles heel snel, je wordt er snel en persoonlijk geholpen!

Volgende dag geleverd en geen beschadigingen. Hiernaast maken De Spelletjes Vrienden ook veel leuke content online wat ervoor zorgt dat je veel nieuwe leuke spellen leert kennen. Veel leuker om hier te bestellen dan elders online!

Fijne webshop, veel keus aan spellen en ook een goede prijs

Leuke webshop, ook veel korte uitleg bij de spellen. Ook heel attent vwb alerts op spellen waarvoor je belangstelling hebt en nieuwe spellen die uit gaan komen.

Een goede service en snelle reactie.

Ik had twee spellen besteld. Een daarvan (de avonturen van Robin Hood) moest nabesteld worden. In de loop van de week heb ik een bericht gestuurd over de stand van zaken. Ik kreeg snel een antwoord. Het spel was binnen en zou verzonden worden. Aan het einde van de week had ik de twee spellen binnen.

Deskundig advies en uitermate vriendelijk

Geert en Marieke geven deskundig advies en op maat van de klant! Zeer snel en altijd vriendelijk! Ook de levering zeer correct en snel!

Supersnel en keurig verzorgd

De dag na de bestelling ontvangen, netjes verpakt en naar wens.

Vriendelijk, snel, goeie deals

Geert & Marieke zijn geweldig! :)

Geert & Marieke zijn fantastisch: ze maken niet alleen veel toffe content, je kan ze ook álles vragen, ze zijn altijd behulpzaam en goedgezind. Bestellingen worden snel geleverd tegen meer dan eerlijke prijzen. Kortom: awesome!

beste webshop ooit

dikke tip!!!

Het is super tof dat je op een site alle spellen overzichtelijk terug kunt vinden. Vooral de top 10 lijsten enzo vind ik erg leuk om door te bladeren. Het spaarsysteem vind ik ook super leuk want dat motiveerd mij om hier mijn spelletjes te bestellen. Soms is de site wel enorm traag en niet altijd even makkelijk op de telefoon. Maar verder super!

Fijne service, snel. Leuk om filmpjes online te zien. Geeft goede indruk.

Super geregeld

Snel en handig contact over de bestelling, super snel geleverd ook. Heel fijn.

Wij bestellen geregeld onze spellen bij DSV. Service is super, spellen netjes verpakt en levering zeer snel.

Altijd perfecte service. Snelle levering goed advies.

Goede en snelle communicatie en dito levering.

De spelletjes vrienden is de webshop voor analoge spellen. De verzending is nagenoeg direct en alle communicatie is vlot, snel en vermakelijk.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.