Vlotte en vriendelijke service!!!

De Spelletjes Vrienden zijn altijd bereid tot een woordje uitleg bij spelletjes en als je iets besteld zorgen ze voor een snelle en vlotte levering! Spelletjes zijn bovendien zeer veilig verpakt, topservice!!

Mooie website met een grote keuze aan spellen. Het pakket is altijd goed verpakt. Daarnaast geniet ik ook van de podcast en de life uitleg van spellen op facebook die Marieke en Geert ook verzorgen. Als spelletjesverslaafde geniet ik hier altijd van!

super!

Wauw, wat een keuze op hun site, geweldig. Het spel is snel verstuurd en was snel binnen. Helemaal top! Dank je wel

Enthousiast

De bestelling is er op de afgesproken tijd, niets over te klagen. ik ben tevreden over de prijs als ik het vergelijk met andere webshops...en ooo wat zijn deze verkopers enthousiast over spellen...dat schept een soort van “band”, de mobiele webshop mag van mij wel wat vloeiender browsen, maar daar laat ik me niet door weerhouden

Veel keus en snelle levering

Een hele leuke site met veel keus. Ook fijn dat er video's over de spellen te vinden zijn. Een snelle levering. Wij hebben veel plezier van Meeple land.

Geweldige service met leuk spaarsysteem!

Ik bestel regelmatig hier mijn spellen. Altijd netjes op tijd geleverd, waar ik enorm blij mee ben. Verder vind ik het spaarsysteem ook een leuke toevoeging. Het stimuleert om vaker hier te bestellen. Een echte aanrader!

Groot aanbod van spellen. Mooie duidelijke site en een leuk spaarsysteem! Bezorging ook goed. Ik ga vaker bestellen.

Super snelle service

's avonds besteld en volgende ochtend al bevestiging van verzending gehad. Verder goed geholpen via de chat met vragen vooraf.

Altijd goed

Goede service, duidelijke site, goede update van leverier. Heerlijk

Netjes verpakt, snelle levering!

Goede service, stevig verpakt, het was een pre- order dus niet meteen leverbaar. Netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. We zijn heel blij

Altijd een geweldige persoonlijke service bij de spelletjes vrienden!

Beter kan je het niet treffen!

Spel als pre-order besteld. Wordt zonder problemen direct geleverd bij het uitkomen. En, je wordt tussendoor als bij levering keurig geïnformeerd omtrent de status. Aanrader!

Netjes verpakt en altijd snel

Doen wat ze beloven. Altijd leuk om even te bezoeken!

Prima prijs en snel geleverd

Goede ervaringen

De bestellingen zijn altijd snel binnen. Ook goede service als je ergens vragen over hebt.

Leuke mensen, mooie collectie en geweldige service

Enthousiastelingen met verstand van zaken! Echt een aanrader.

Top aanbod & service

Zeer fijne mensen achter deze webshop met een echte passie voor boardgames. Naast de snelle levering en de leuke Social Media content kan je ook altijd bij hen terecht voor vragen. Zeer tevreden!

Ongelooflijke service

Mooie website met een grote keuze aan spellen. Marieke en Geert beantwoorden bovendien al jouw vragen snel en eerlijk. Topservice!

Super site!

Mooie site met goede reviews van spellen. Word ik enthousiast van. Ook de bestellingen verlopen vlekkeloos. Ga zo door!

As always, weer superservice!

De spellen zitten altijd goed verpakt en met vragen kun je de Spelletjes vrienden makkelijk bereiken.

Super spel goede service

Snelle levering uitleg bij de spellen en beoordeling

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Na lang wachten...

Via de baas een cadeaubon gekregen en een lang gekoesterde wens was Monopoly, helaas weken moeten wachten omdat het spel uitverkocht was. Eindelijk kunnen bestellen en toen was het ook zo geregeld.

Na ongeveer 1 1/2 maand zeer snel geleverd,mooie uitbreiding op everdell

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.