Topzaak van twee toppers

De Spelletjes vrienden zijn top. Snel en zorgvuldig, mooi aanbod, prima geprijsd. Veel extra info in de vorm van podcasts en filmpjes, leuk!

Snelle levering fijne service en een ruim aanbod

Had een probleem met beschadigde kaartjes van Maracaibo, de spelletjesvrienden hebben direct contact opgenomen met de leverancier en een week later was het opgelost!

Super service

Ondanks dat er van alles misging bij de verzendende partij loste What a Wonderful Day de problemen heel snel en fijn op!

Het ornament binnen 2 dagen in goede staat ontvangen

Meer dan tevreden!

Alles klopt gewoon bij de spelletjesvrienden waardoor het mijn favo webshop is geworden :) Snel antwoord op vragen, snelle levering, bericht wanneer je product weer op voorraad is als je jezelf op de wachtlijst hebt gezet, fijn spaarsysteem, duidelijke info en vooral ook: een lekker groot assortiment! Afgelopen jaar meerdere bestellingen bij de spelletjesvrienden gedaan en geen 1 puntje van kritiek bemerkt.

De spellen zijn altijd heel snel in huis .

Supersnel

Snelle besteld, en snel geleverd. Goed contact via e-mail dank

Hele goede service

Heb al een aantal keer een bestelling bij De spelletjesvrienden geplaatst en elke keer was het een succes. Ook als je een vraag over de bestelling hebt, kun je ze gewoon benaderen via sociale media. Topbedrijf!

Super nette service

1 spel bleek een dag na mijn bestelling in de aanbieding en kreeg het verschil terug, super service! Ook verder bij vragen of berichten snelle reactie gekregen.

Snelle levering en top kwaliteit

Goede ervaring mee.

Goede ervaring mee..

Zeer gemakkelijk en snel

De bestelling snel en gemakkelijk kunnen plaatsen. De verzending ook erg snel en netjes.

Transparant en overzichtelijk

Ruim aanbod aan spellen. Duidelijke uitleg bij de spellen en de benodigde uitbreidingen of add-ons beschikbaar. Ze vullen snel aan als het product er niet meer is. Snelle levering en ook nog vriendelijk op social media. Top!

Fijne shop ervaring!

Elke stap van de order wordt duidelijk gecommuniceerd. Mijn bestelling is goed verpakt en vlot verzonden. Kiezen is het enige dat lastig is door het grote assortiment! Volg ze ook op Instagram voor leuke tips en spelgezelligheid :)

Dankzij jullie site een spel gevonden waar ik nog nooit van had gehoord. Foto's zagen er leuk uit filmpje gekeken en besteld. Gisteren besteld vandaag in huis dus vanavond kunnen we het gaan uitproberen eerste in druk bij openen van het spel gelijk enthousiast

Goed verpakt, top product!

Ik heb het spel nog niet gespeeld, maar het ziet er allemaal heel goed uit. Netjes en compleet ontvangen!

Snel geregeld en duidelijke communicatie.

ik deed de bestelling na sluitingstijd en ze waren er de volgende ochtend meteen zeer vroeg bij. Ik kreeg snel duidelijke mails over de verzending en had de spellen de dag erna onbeschadigd en goed verpakt in huis.

Feestartikelen snel geleverd. De artikelen voldeden aan de verwachting

Vriendelijke, snelle service.

Spel besteld op de site, direct respons, en het spel binnen 2 dagen keurig ontvangen. Ik lees altijd graag de reviews die de spelletjes vrienden voor ons plaatsen. Top!

Er was iets niet leverbaar via mijn eerste bestelling. Dit werd meteen terug gecommuniceerd. Hierbij had ik een bestelling met gratis verzending maar was genoodzaakt om iets anders dan voor juiste aantal te krijgen opnieuw te bestellen waardoor ik weer vezendkosten moest betalen zonder enige moeite geld teruggestort gekregen van de verzending! Top.. Hartstikke blij met mijn aankoop, een super leuke handige winkel!

geweldig

Alles perfekt en correct geleverd

Geweldige service, altijd top advies!!

Deze webshop is geweldig. Hartstikke veel kennis en geweldige persoonlijke service.

Veel keus aan spelletjes en keurig geleverd!!

Heel veel keus aan spelletjes!!!

Snel, vriendelijk en prima in orde!

De SpelletjesVrienden hebben mijn pakket (Rovers van de Noordzee) snel geleverd en dat in de drukke decembermaand! Contact (via Instagram) is altijd vriendelijk en klantgericht!

Geweldig!

Jullie enthousiasme en uitstekende service maakt de ervaring helemaal compleet en werkt zo aanstekelijk dat ik elke dag wel weer iets wil bestellen!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.