Super service en prettig contact

Voor ons bedrijf hebben we dit jaar waardebonnen voor spelletjes als kerstpakketten gekozen. In deze corona tijd extra toepasselijk. Communicatie verliep heel soepel en super leuke waardebonnen opgestuurd gekregen. Heel blij mee! Bedankt voor de goede service!

Leuke site, vlugge levering.

Top service!

Snelle en vriendelijke service!

Orde goed ontvangen

Topservice met goede prijzen!

Klein foutje in mijn bestelling (door mijn eigen toedoen), maar dat hebben ze meteen geregeld voor me. Superfijn! Daarnaast heel veel keus en goede prijzen. Ik ben fan van de Spelletjesvrienden!

Top team met een uitstekende service

Heel tevreden met mijn bestelling. De vertraging omwille van de crisis viel heel goed mee, slechts 1 dag later ontvangen, dus echt top. Geert en Marieke, jullie zijn een zalig duo! Heel behulpzaam, enthousiast zijn jullie. Jullie passie voor bordspellen is heel aanstekelijk. Doe zo verder!

Geweldig!

Leuke spellen, goed advies, fijne spel uitleg! Al met al top!

Echt een aanrader!

Ik was op zoek naar leuke kerst cadeauverpakkingen en toen kwam ik terecht bij What A Wonderful Christmas. Een gebruiksvriendelijke site met een leuk en divers aanbod. Ze hadden precies wat ik zocht. Daarnaast hebben ze een fijne klantenservice welke makkelijk en snel bereikbaar is via de chat of mail. Ik zie nu dat ze ook andere websites hebben. Het was een prettige ervaring dus ik ben zeker bereid om terug te komen en een kijkje te nemen op de andere websites.

Je proeft passie voor bordspellen

Goeie prijs, snel verzonden, met liefde verpakt, mooie website, spaarsysteem. Dit zijn slimme professionals met liefde voor hun producten, gaat een enorm bekende spellen webshop worden!

Perfect!

Super snelle service. En top advies. Een echte aanrader.

Superaanbod, snelle communicatie

Superleuk aanbod, fijne site, goede communicatie (en leuke fb filmpjes).

Super snelle bevestiging en levering

Lastig te verkrijgen spel, binnen een dag bevestigd en verzonden!

Keurig verstuurd en zeer snel geleverd!

Keurig verstuurd! , Na de aankoop direct een bevestiging gekregen.Een een half uur later opnieuw een mail met het bericht dat het bordspel was verzonden. De spaaractie is ook leuk. Ik heb mijn bordspel winkel gevonden!

Tevreden en zeer snelle afhandeling

Tevreden

Correct

Vlotte communicatie via chat, melding gekregen vanaf beschikbaarheid product, snelle levering, product in perfecte staat!

Ondanks de gigantische kerstdrukte toch een snelle levering. Mooi en stevig.

Ik bestelde en ontving het spel binnen de beloofde tijd! Ze staan ook altijd open voor vragen via social media over wanneer bepaalde spellen beschikbaar worden.

Snel en goed

De ene dag besteld en niet veel later in huis. Heerlijk! Goede prijs ook.

Snelle, goede en duidelijke service!

Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een pre-order van een toffe uitbreiding op een bordspel te doen bij de Spelletjesvrienden. Dit heb ik zeer positief ervaren; zodra zij de spellen binnen hadden, hebben ze deze zo snel als mogelijk verzonden. Om die reden heb ik ook de volgende pre-order alweer geplaatst.

Helemaal top!

Bestelproces was makkelijk, meteen duidelijke mails als reactie over de verzending en de volgende dag al binnen! Daarnaast zijn ze ook nog de goedkoopste aanbieder :-)

De kerstornamenten zijn prachtig! En na contact konden er zelfs persoonlijke aanpassingen gedaan worden. Ik ben er heel erg blij mee!

Topservice!

Uitstekende service; meedenkend en klantvriendelijk. Altijd snelle reacties en zeer vriendelijk. Aanrader!

Goedkoop en snel

Product exact zoals omschreven. Goedkoper dan op andere websites en snel geleverd. Helaas 1 dag later door Sinterklaas, maar dat is de schuld van PostNL en niet de spelletjes vrienden. Ga hier zeker nog een keer gebruik van maken!

erg vriendelijk en oplossingsgericht!

erg verrast met de oplossing die werd geboden toen het bestelde cadeautje door overmacht niet op tijd binnen was. Zeer klantvriendelijk.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.