Alles was goed verpakt, optijd geleverd en de prijzen zijn goed. Mooie spellen kan niet wachten om ze allemaal te spelen!

Fijne webwinkel!

Hele fijne webwinkel! Aanrader voor als je iets zoekt.

Geweldige winkel en service

Altijd scherpe prijzen en met black friday zelfs nog scherper! Reageerden super snel en vriendelijk op mails. Ook spelletjes die uitverkocht waren konden na een mail direct op nabestelling erbij. De service is waar de 'vrienden' in hun naam vandaan komt!:) Wij bestellen zeker weer hier!

Goed verpakt, mooi produkt, snel geleverd

Ondanks de Sint drukte, snel geleverd. Heel fijn!

Helemaal blij!

Ben toch altijd wat huiverig als ik bestel bij een voor mij onbekende webwinkel, maar had positieve reviews gelezen dus toch maar een bestelling geplaatst. Ik kreeg al snel een bevestiging en de volgende dag had ik het spel in huis. Netjes verpakt, helemaal zoals verwacht en keurig op tijd. Aanrader!

Fantastische service en ze houden je goed op de hoogte van de status van de bestelling.

Fantastisch bedrijf van bevlogen mensen. Ik vindt hun podcast fantastisch en hun website overzichtelijk.

Super, alles volgens afspraak en snelle bezorging. Top

Goede service!

Snelle levering en fijne en snelle communicatie bij vragen.

Hele fijne mensen, goede communicatie en snelle levertijd!

vragen

Via de site krijg je super snel een reactie op een vraag rondom je bestelling.

Snelle levering en goed ingepakt !

Ondanks de drukte was mijn pakketje er heel snel! Alles is zorgvuldig ingepakt en de spulletjes zijn net zoals op de foto! Al voor de 2de keer hier besteld en er zullen nog bestellingen volgen!

Het was het wachten waard

Gewoon goed

Uitstekende communicatie en snelle verzending

De spelletjes waren goed verpakt

Super, vriendelijk, snelle reacties en netjes

Ik zou niet weten waarom je niet hier zou bestellen..

Leuke website

Duidelijke uitleg van spel met video

erg veel keus en snelle levering!

Ik was blij verrast toen ik deze website vond. Wat een ruime keuze aan spellen! Ennin verschillende talen echt super!

Hele goede service!!!

Ik heb meerdere keren vragen gesteld via de mail en telefonisch en ik ben altijd netjes en heel aardig te woord gestaan. Het zijn lieve mensen.

Helemaal top.

Overzichtelijke site. Bij de meeste spellen zit ook vaak een video om een duidelijk beeld te krijgen over het spel, en anders een beschrijving in zowel Nederlands als Engels. En daarbij ook een grote collectie aan spellen. De levering was super snel en heel goed in gepakt. De spellen kwamen aan in perfecte conditie. Na veel gehoord te hebben op facebook ben ik zeer tevreden over de service, dus zeker geen spijt om hier een keer geshopt te hebben.

Mooi en overzichtelijk

De site is mooi en overzichtelijk. Veel spellen, voor ieders wat wils. Zou het prettig vinden dat er meer foto's bij de spellen staan. Niet alleen de voorkant. Ik begrijp dat jullie nog niet een uitleg bij elk spel kunnen plaatsen maar ik ervaar dit wel als prettig.

Service, vriendelijkheid en een mooi assortiment! Wat wil je nog meer

Normaal koop ik spellen in de buurt in een fysieke winkel. Maar ik werd daar met de dag slechter geholpen en geïnformeerd. Daarbij lagen de prijzen ook echt te hoog zeker voor wat ze bieden. Begonnen met bestellen bij de spelletjes vrienden, en wat een verademing! Je word snel en deskundig geholpen op een leuke informele manier. De service is super en het assortiment is meer dan voldoende te noemen! Een blijvertje dus!

De perfecte Kerst site!

De meest volledige site voor het shoppen van alles wat met Kerst te maken heeft!

Ik heb donderdag een spel besteld en had deze vrijdag binnen. De toon van al het contact maakt me ook erg vrolijk :) thanks!

Uitstekende service, ruim en voordelig assortiment spellen

Mailtjes worden vlot en vriendelijk beantwoord. Bij het verzenden van een cadeau wordt het feestelijk ingepakt verstuurd. Uitgebreid assortiment, voordelig en met veel extra informatie zoals uitleg filmpjes en top 10 suggesties.

Uitstekende verzending

Als je soms bij andere webshops besteld, dan heb je wel eens dat de doos beschadigd is doordat de verpakking te groot is voor het spel. Bij deze vrienden heb ik dat nog nooit meegemaakt. Snelle verzending is ook erg fijn!

Goede service!

Vriendelijke en snelle service. Ik had een vraag over de afmetingen van een product. Al snel kreeg ik reactie en hadden ze het voor mij opgemeten. Het product werd op de dag van bestelling ook meteen verstuurd.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.