Groot aanbod in diverse bordspelletjes

Als bordspel fan ben ik redelijk vaak op zoek naar originele en eventueel minder bekende bordspelletjes. Dan zit je hier op het goede adres hoor! Snelle service dus top.

Suppersnel

binnen 1 dag geleverd en goedkoper dan op de grote sites. Bedankt

Bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.

Erg tevreden over de afhandeling van de bestelling.

In deze drukke tijd, Sinterklaas, corona en Black Friday, slaagt het bedrijf erin om de spelletjes binnen 24 uur in België te laten bezorgen. Ook dankzij PostNL uiteraard. Met Bpost was dat waarschijnlijk niet gelukt. We hopen hier vaker te bestellen.

Wat een toffe website. Veel leuke dingen aan goede prijzen. Ben zeer tevreden. Heb besteld en 2 dagen reeds mijn bestelling ontvangen. Zeker een aanrader. Top!

Super fijn dat je kan bellen voor vragen. Snel verzonden en ik ga zeker vaker hier bestellen.

Zoals altijd geweldig!

De site is overzichtelijk, het bestellen gaat soepel en de levering is altijd snel. Ook zijn de spellen altijd goed verpakt waardoor ze onbeschadigd aankomen.

Super leuke mok besteld en de volgende dag al in huis. Bedankt!

Geweldig!!

Een nieuwe webshop uitproberen is toch altijd een beetje spannend. Na een lange tijd de ontwikkelingen via sociale media en de website zelf gevolgd te hebben besloten hier een spel te bestellen. Uitgebreid assortiment, duidelijke website, zeer actief op de sociale kanalen. Erg tevreden met de snelle levering en de duidelijke communicatie. Zeker niet de laatste keer geweest dat ik hier iets bestel. Geweldig ga zo door!!

Top-service!

Wat een prettige manier van winkelen! Snel en super-vriendelijk contact en ook nog eens een geweldige service. Ik was nét te laat met een aanbieding en na contact opgenomen te hebben via de chat (wat overigens ontzettend snel werkt) kreeg ik de artikelen toch nog met korting. Ook voor spel-advies is geen vraag te veel. Ik zeg: een dikke 10 voor de Spelletjesvrienden!

Goede en snelle service.

Bestelling binnen volgens aangegeven levertijd. Ik had gevraagd of 1 van de spellen ingepakt kon worden en dat hebben ze netjes voor me gedaan. Vandaar 5 sterren.

Tophulp bij vragen, snel verstuurd!

We hebben prima advies gekregen voor een cadeau, fijn meegedacht!

Vette prijzen snel geleverd

Ik had een pre-order besteld en deze werd alsnog veel eerder geleverd. Ondanks dat het spel niet compleet was (waar zij niks aan konden doen) werd er gelijk contact gezocht met de uitgever. Een paar dagen later alsnog alle ontbrekende stukken mogen ontvangen. Ik kijk uit naar het spelen van het spel

Zeer snelle levering

Mijn eerste, maar zeker niet de laatste bestelling. Snelle en correcte opvolging.

Overzichtelijke website met duidelijke uitleg bij de producten. Helemaal top!

Wat een superleuke winkel met goede service

Ik heb het spel Everdell besteld (voor een prijs die aanzienlijk lager lag dan bij onze bolle blauwe vriend) & de volgende dag werd het 's ochtends al bezorgd. Heel blij mee. Thanks!

Geweldig, snel, betrouwbaar!

Fijne, overzichtelijke en duidelijke site. Veel betaalmogelijkheden ook kosteloos achteraf! Heel groot aanbod aan spellen met duidelijke omschrijvingen en uitleg! Mogelijkheid tot pre-oderen van spellen, super fijn! Goede en snelle service ook, inclusief duidelijke track & trace als het verzonden is! Keep up the good work.

Goede kwaliteit

De spulletjes die ik kocht waren heel mooi en goed van kwaliteit. De prijs / kwaliteit verhouding is zeer correct. Ook een zeer snelle levering.

Super blij met onze aankoop.

We vonden de website zeer duidelijk en makkelijk om het juiste spel te kiezen. De levering was zeer snel. De bestelde artikelen zorgvuldig ingepakt. Ook de extra spelkaart met uitleg was fijn om te ontvangen. Onze dank daarvoor.

Makkelijk bestellen en de eerstvolgende werkdag keurig netjes bezorgd. Niks op aan te werken.

Bij de Spelletjes Vrienden vind ik de leukste spellen die je niet bij de plaatselijke Intertoys kan kopen. Spellen met meer uitdaging, prachtige graphics en veel speelplezier. En kom je er tijdens het spelen niet uit? Stuur een berichtje via FB en binnen een uur heb je meer uitleg over een spelregel of wat voor vraag dan ook.

Amazing!

Vorige week mijn bestelling "paranormale detectives" gekregen. Het was super goed verpakt met op de hoekjes van de doos extra bescherming. We hebben het online filmpje ondertussen bekeken en de eerste keer het spelletje gespeeld. Dit is zeker een aanrader! Dankjewel voor alles, persoonlijk vind ik dat jullie een ontzettend gave website hebben en door jullie filmpjes en info kies je vaker dingen die bij je persoonlijkheid passen. Good job!

Snelle levering en snelle feedback bij vraag of opmerking

Weer twee mooie spellen besteld bij De Spelletjesvrienden; Everdell NL en Century, the new world. Werd dezelfde dag nog verzonden. Post.NL dreigde even roet in eten te gooien door aan te geven de bestelling pas 4 dagen later te leveren, maar gelukkig werd dat weer veranderd en toch de volgende dag in huis. De uitleg filmpjes van de spellen altijd leuk om te volgen en ook fijn dat je bij elke bestelling meteen punten spaart voor korting voor een volgend spel.

Prima service, netjes op tijd

Niks te klagen, snelle bezorging en zeer snelle reactietijd op Social en klantenservice.

Speltastisch

De Spelletjes vrienden is een fijne website met leuke prijzen! Vriendelijk personeel en een ruim aanbod aan spelletjes!

Goede service en snel thuis bezorgd

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.