Supersnelle service en leuke update mailtjes. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Supersnelle levering, bestelling zoals verwacht, zeer mooi , van harte bedankt . Tot de volgende

Netjes geregeld

Ik had 3 spellen besteld, waarvan 1 spel nabesteld moest worden. Kreeg netjes een mailtje dat het spel nabesteld werd en dat het de andere week geleverd zou worden. Vervolgens keurig netjes alles in 1 keer ontvangen. Ze doen alleen niet aan deelleveringen, dus in dit geval moest ik even wachten. Als dat niet erg is dan is dit een prima site. Ze geven ook veel speluitleg en beoordelen de meeste spellen uit eigen ervaring. Prima site voor spelletjesfanaten.

Heel tevreden!

Mooie spellen, duidelijke site, supersnel geleverd. Aanrader!

Zeer snelle levering, en goede kwaliteit spullen. De producten zijn relatief aan de dure kant, maar je krijgt echt waar voor je geld. Goede investering!

Fijne webshop

De webshop heeft een groot aanbod aan spellen. De klantenservice is super vriendelijk en houdt je goed op de hoogte van je bestelling.

Betrouwbaar, duidelijke site en goede service

Mijn bestelling van De Spelletjes Vrienden is snel en naar wens ontvangen. Ik heb er niets over op te merken. Ook hebben ze binnen 5 minuten mijn vraag beantwoord die ik op hun YouTube kanaal had gesteld. Een echte aanrader!

Fantastisch!

Wat een goede en snelle service! Ga zo door! Geweldige site!

Bedankt voor de snelle levering

Positief

Klantvriendelijke en correcte relatie

Ontzettend veel producten aangeboden en veel variatie. Erg leuke site. Zeker een aanrader voor anderen en/of andere feestjes :)

Altijd goede service!

Ik heb een aantal keren een bestelling geplaats. Deze worden altijd netjes afgehandeld. Ook als er iets niet leverbaar is, in mijn geval sleeves, denken ze mee over een oplossing. Bij vragen reageren ze altijd heel snel. Niets te klagen dus :)

Super service

Gisteren besteld en vandaag al binnen, super netjes verpakt. Nette site die prima werkt en het spaar systeem is ook erg leuk! Voor herhaling vatbaar.

Grote keuzemogelijkheid, vlotte levering

Je hebt online een grote keuze mogelijkheid wat betreft de aanbieding van het materiaal. Ik heb een gastenboek besteld en deze website heeft buiten de gastenboeken die de andere websites aanbieden nog leuke andere gastenboeken. Na de betaling was mijn pakketje super snel geleverd in België! Top service!

Super fijne webshop

makkelijk te bestellen en super snel geleverd

Snel en juiste kleur!

Supersnelle levering en de juiste kleur baby-roze

Super snel en prachtig kwaliteit

Ik heb een fotoalbum besteld. Kwam de volgende dag aan en nog mooier dan ik had verwacht. Super blij mee!

Super service

Ik had een paar spellen besteld. Toen ze binnen kwamen waren ze netjes verpakt. Echter bleek 1 spel gevallen te zijn en beschadigd. Ik heb hierover contact gezocht en kreeg verschillende opties aangeboden om dit op te lossen. Super service en ik kan fijn spelletjes spelen.

Goede service.

Heb de producten nog niet binnen maar snelle reactie. Goede service. Uitgebreide keuze en snel verzonden.

Goede service en klantvriendelijk

Persoonlijk advies en goede service. Top

Bij mijn bestelling was er voor 1 spel aangegeven dat de levertijd 3-5 dagen zou zijn. Maar tot mijn verbazing werd toch alles de volgende dag verzonden. Dat is nog eens top-service!

Erg goed en duidelijk

5 spelletjes besteld, waarvan 1 op nalevering stond. Netjes bericht hierover gehad dat het iets langer duurde. Uiteindelijk bleek een ander spel niet meer leverbaar dus die heb ik gecrediteerd gekregen. Na levering bleek weer een ander spel beschadigd. Geen ramp, maar wel zonde. Hierover contact gehad en dit wordt erg netjes opgelost, zo ga je met klanten om. Daar kunnen grote ketens nog een voorbeeld aan nemen. Chapeau!

Super snelle service

Even leuk via de chat contact gehad en toen was onze keuze snel gemaakt!! Nu maar wachten tot de spellen binnen komen!

Volgende dag al binnen en netjes verpakt. Ook de beschrijvingen van de spellen op de site zijn fijn en kloppen helemaal.

Ontzettend goed geholpen

Niet alles wat ik had gewild was op voorraad (corona) dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice om te weten of ik het zou halen voor mijn feestje. Ik heb elke keer vrijwel direct antwoord gekregen zodat ik wist waar ik aan toe was en op tijd kon beslissen. Toen ik eenmaal besloten had was mijn bestelling binnen een paar uur verzonden en kwam de volgende dag aan! Alles wat erin zat was precies zoals verwacht. Hele fijne ervaring dus!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.