Geweldig! Veel kennis.

Geweldige webshop met veel kennis en enthousiasme!!

Bestelling snel geleverd en helemaal naar mijn zin. Ook snelle reactie op mijn vragen via de mail.

Super vriendelijk en snelle verwerking

Geert en Marieke van De Spelletjesvrienden zijn heel vriendelijk. Berichten worden heel snel beantwoord en ze geven goed en leuk advies. Bij elke bestelling ontvang je spaarpunten die je bij de volgende bestelling kunt inleveren voor korting en de bestellingen worden super snel verpakt en verzonden. Echt leuk ook de wekelijkse “Bij ons aan tafel” live-uitzending op Facebook en de 2-wekelijkse podcast over het maken van een spel!

keurig bezorgd

prima op de hoogte gehouden van de voorbestelling en in goede staat ontvangen

Top shop!

Vriendelijke shop met goeie informatie! Ook vragen beantwoorden ze zo goed als direct en ze staan ook altijd klaar om adviezen te geven.

Keurig afgeleverd

Ik had een spel via pre-order besteld, dus daar moest ik even op wachten. Maar zodra het leverbaar was, is het direct verzonden en snel binnengekomen!

Toen ik mijn pakketje ontving was het product helaas beschadigd. Contact opgenomen met de klantenservice en de dag erna ontving ik al een nieuwe. Top service!

Top geregeld

Net een bestelling gehad waar onder een gegraveerde zak horloge.. echt zo blij mee!! Ik ga nog meer bestellen :p

Te gekke Webshop!

Geweldige webshop met te gekke "extras" zoals een wekelijke livestream. Zeker een top contender voor beste kaart- en bordspellen shop in Nederland!

Supersnelle service en leuke update mailtjes. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Supersnelle levering, bestelling zoals verwacht, zeer mooi , van harte bedankt . Tot de volgende

Netjes geregeld

Ik had 3 spellen besteld, waarvan 1 spel nabesteld moest worden. Kreeg netjes een mailtje dat het spel nabesteld werd en dat het de andere week geleverd zou worden. Vervolgens keurig netjes alles in 1 keer ontvangen. Ze doen alleen niet aan deelleveringen, dus in dit geval moest ik even wachten. Als dat niet erg is dan is dit een prima site. Ze geven ook veel speluitleg en beoordelen de meeste spellen uit eigen ervaring. Prima site voor spelletjesfanaten.

Heel tevreden!

Mooie spellen, duidelijke site, supersnel geleverd. Aanrader!

Zeer snelle levering, en goede kwaliteit spullen. De producten zijn relatief aan de dure kant, maar je krijgt echt waar voor je geld. Goede investering!

Fijne webshop

De webshop heeft een groot aanbod aan spellen. De klantenservice is super vriendelijk en houdt je goed op de hoogte van je bestelling.

Betrouwbaar, duidelijke site en goede service

Mijn bestelling van De Spelletjes Vrienden is snel en naar wens ontvangen. Ik heb er niets over op te merken. Ook hebben ze binnen 5 minuten mijn vraag beantwoord die ik op hun YouTube kanaal had gesteld. Een echte aanrader!

Fantastisch!

Wat een goede en snelle service! Ga zo door! Geweldige site!

Bedankt voor de snelle levering

Positief

Klantvriendelijke en correcte relatie

Ontzettend veel producten aangeboden en veel variatie. Erg leuke site. Zeker een aanrader voor anderen en/of andere feestjes :)

Altijd goede service!

Ik heb een aantal keren een bestelling geplaats. Deze worden altijd netjes afgehandeld. Ook als er iets niet leverbaar is, in mijn geval sleeves, denken ze mee over een oplossing. Bij vragen reageren ze altijd heel snel. Niets te klagen dus :)

Super service

Gisteren besteld en vandaag al binnen, super netjes verpakt. Nette site die prima werkt en het spaar systeem is ook erg leuk! Voor herhaling vatbaar.

Grote keuzemogelijkheid, vlotte levering

Je hebt online een grote keuze mogelijkheid wat betreft de aanbieding van het materiaal. Ik heb een gastenboek besteld en deze website heeft buiten de gastenboeken die de andere websites aanbieden nog leuke andere gastenboeken. Na de betaling was mijn pakketje super snel geleverd in België! Top service!

Super fijne webshop

makkelijk te bestellen en super snel geleverd

Snel en juiste kleur!

Supersnelle levering en de juiste kleur baby-roze

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.