Snelle en goede levering

Spel werd snel bezorgd en leuke filmpjes met spel uitleg! Helemaal top!

Lekkere overzichtelijke website met groot spelletjesaanbod

Een website met een vlotte uitstraling, goeie en duidelijke teksten en een leuk aanbod van spellen. Wat voor mij een bonus zou zijn is als er een pagina zou zijn waar je spelletjes kan vinden die met 2 óf meer personen te doen zijn. Ik heb mijn bestelling nog niet binnen, maar ik weet zeker dat dit helemaal goed komt. Super fijn!

Snel geleverd, persoonlijk advies

Superfijn! Heb meerdere keren besteld - alle keren tevreden.

Voor fans door fans

Zondagavond besteld, dinsdagochtend in huis! Fijne snelle levering dus. En het is te merken dat de Spelletjesvrienden zelf goed weten wat ze graag zouden zien in een levering! Pakketje goed verpakt en er zelf voor gezorgd dat de spel niet alle kanten op gaat in de doos! Hun enthousiasme is 5 sterren, maar hun levering doet daar zeker niet voor onder!

Super snel in huis en netjes verpakt

Het pakket met spellen was super snel binnen zo blij. Alles netjes verpakt. Zeker een aanrader om hier te kopen

Enthousiaste spelfanaten met kennis over de spellen

Super en snelle service

Super klantvriendelijk!

Bestel vaak bij de webshop De Spelletjes Vrienden. Zeer klantvriendelijke mensen! Goed advies, staan altijd klaar om je te helpen met je vragen. Veel verstand van de spellen die ze verkopen. Snelle levering en leuke aanbiedingen. Mooi spaarsysteem. En niet de alledaagse spelletjes, dat vindt ik nou juist zo leuk! Groot enthousiasme over spellen, net zoals ik! Hoop dat ze dit nog lang blijven doen. Aanrader om hier je spellen te bestellen!

Mooie spellen en snelle levering

de Spelletjes vrienden weten waar ze het over hebben, ze zijn enthousiast en eerlijk. Heb je een vraag dat denken ze altijd met je mee. Top service!

Favoriete webshop!

Enorme keuze aan spellen en super service. Altijd goede tips en uitleg via insta of youtube

Snel en netjes!

Mijn bestelling werd super snel geleverd en heel zorgvuldig ingepakt. Ik ben er super blij mee!

Super service bij een super spel.

Ik wil beginnen met te zeggen hoe super goed ik de site vind en vooral de bijbehorende chat. Zij geven als echte kenners antwoord op vragen over spellen, waar je in de gemiddelde spellen winkel geen antwoord op krijgt. Daarnaast kreeg ik niet alleen een goed antwoord, ik kreeg ook nog de tip om dit fantastische LOTR spel eens te gaan bekijken. Dus Marieke je wordt enorm bedankt! Ik ben opslag verliefd op dit spel. De verhaallijn is mooi en meeslepend en de manier van spelen is eenvoudig maar toch erg lastig. Door het gebruik van een app is de herspeelbaarheid ok extreem hoog. We hebben de start missie twee keer gedaan, 1 keer met z'n vieren en 1 keer met z'n tweeën en beide varianten waren totaal verschillend. Ik zie mezelf niet snel stoppen met het spelen van deze prachtig voorgegeven campagne.

Snelle levering en super ingepakt!

Snelle levering, ik werd ook goed op de hoogte gehouden door de spelletjes vrienden zelf en niet alleen door de bezorgdienst. Is fijn, omdat je dan telkens weet hoe het met je bestelling zit. Super behulpzaam ook! Ik snapte de regels van een bepaald spel niet, en ze hebben het met plezier uitgelegd.

snelle en correcte levering

goeder ervaring met dit bedrijf

Geweldig! Snelle goede levering!

Beste spellenwinkel met hart voor bordspellen

Naast dat hun webshop het grootste assortiment heeft zijn de eigenaren de meest lieve en spontane mensen met een hart voor bordspellen. Ze reageren super snel en altijd met goed advies. Ik ben erg tevreden over deze winkel!

Super bedrijf!

Hele goede service en erg behulpzaam! Snelle levering. Ja goed bedrijf!

Veel keuze voor een goede prijs

Wat veel keuze in spellen! Elke variant die er bestaat kan je hier vinden!

Hele duidelijke site. Leuk om te zien welke spelletjes jullie aanbevelen. De info bij elk spelletje is ook heel goed. Als je bv graag Dixit speelt en je wilt in die trend een ander spel, kan je dit daaruit afleiden. Jullie facebookpagina is ook geweldig, zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Hele snelle levering naar België. Pakket was ook heel goed verzorgd en netjes aangekomen. Communicatie hierom via mail is ook allemaal duidelijk. Ik kijk al uit om met de nieuwe spelletjes aan de slag te gaan... Jullie verdienen een dikke 10!

Ik heb via de chat functie zeer goede tips gekregen. De reacties die ik op mijn gestelde vraag kreeg waren snel en heel goed. Enthousiast en ik ga zeker vaker mijn spellen bij de spelletjesvrienden bestellen. Nu al 3 besteld en er staan er al een aantal op mijn wishlist.

geweldig

Fijne winkel met goed advies en persoonlijke aandacht voor de klanten. Geweldig aanbod van spellen zeker voor echte spelletjesfans. Ook de instagram is een aanrader om te volgen.

Uitgebreid aanbod, snelle levering, uitstekende service

Uitgebreid aanbod, snelle levering, uitstekende service

Fantastische service!

Heel snelle en vriendelijke service. Een echte aanrader !

Mooie frisse website

Veel mooie versier spullen voor elke gelegenheid.

Hele snelle service

Vooral voor de kleine(re) kinderen is jarig zijn in deze bizarre Corona tijd toch vreemd. Geen grote, gezellige feestjes. Daarom hebben wij mooie versieringen en ballonnen gekozen die er ondanks alles mega snel zijn! Top service!

Supertastisch

Als je vragen hebt kan je die stellen en ze antwoorden zeker nog de dag zelf super!!!!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.