Erg leuke spullen en snelle levering!

Erg leuke spullen en snelle levering!

Super service!

Heel snelle en vriendelijke service!

Ik had een vraag over een artikel, had gebeld en werd netjes te woord gestaan en geholpen. Bestelling had ik volgende dag in huis. Gewoon fantastisch, ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

Het was goed om klant te worden bij What a Wonderful Wedding

Het was voor mij de eerste keer, dat ik bij What a Wonderful Wedding bestelde, maar het zal ook niet de laatste keer zijn. Mooie artikelen met zorg verpakt.

super kwaliteit spullen

perfecte spullen. en snelle levering

Zeer snelle en goede service!!

Leuke artikelen die snel en goed afgeleverd worden.

Mooi product en een prima service

Bij jullie vond ik precies wat ik zocht. En daarbij verliep alles op rolletjes, van bestellen via de webshop tot thuis op de deurmat!

Vriendelijk, top service en top producten

Drie keer besteld, drie keer goed!

Product is zoals aangegeven, vragen worden vrijwel direct beantwoord en pakketjes worden snel verzonden/bezorgd. Buttons van laatste bestelling erg mooi! Boven verwachting, dankjewel.

Snelle levering, scherpe prijzen

Snelle levering, scherpe prijzen!

Snel vlot en precies juist

Was op zoek naar tartan hebbedingen. Zeer blij dat ik die snel en vlot kon vinden. Ik bestel zeker nog meer en hoop stiekem op nog meer tartan items naarmate het Kerst seizoen er aankomt.

Klant vriendelijk!

Had perongeluk mn producten dubbel besteld, beseft het net na het betalen. Even gebeld en het werd meteen geregeld. Bestelling aangepast en geld terug. Scheelt weer een hoop gedoe met terugsturen.

Teleurgesteld

Op foto lijkt alles kleiner dan het werkelijk is

Goeie service

Mooie spullen, prima snelle levering en fijne service! Na het bestellen wilde ik nog wat toevoegen aan de bestelling, telefonisch contact over gehad en dit kon nog worden bijgevoegd aan het eerste pakketje. Scheelde dubbele verzendkosten, heel prettig!

Top bedrijf

Jullie komen je afspraken na, leveren snel en daarom zeer tevreden.

Als ik nog eens ga trouwen, bestel ik gewoon weer hier!

Snel, netjes, vriendelijk!

Extra leuke feest

Heb heerlijk geshopt om de bruiloft van mijn dochter nog leuker te maken!! Zou zeggen volg mijn voorbeeld!!

Heel goed! Uitstekende service.

Er moest kado vervangen worden, telefonisch contact gehad met what a wonderful wedding, en het werd meteen geregeld. Nieuw pakketje de volgende dag al weer in huis. Net op tijd voor de bruiloft. dd 30-8-2019 Dus: uitstekende service.

Heel erg klantvriendelijk en responsief

Ik ben tijdens het bestellen en denken over mijn bruidsbedankjes heel goed geholpen bij what a wonderful wedding. Ze waren erg goed bereikbaar en enorm vriendelijk.

Top ervaring!

Allereerst heeft deze site super veel leuke spulletjes! Altijd snelle levering. Via post nl is laatst mijn pakketje zoek geraakt. Ik belde deze organisatie op. Ze boden excuus aan vanwege ongemak (terwijl de fout bij post nl lag). Ze hebben binnen twee dagen de bestelling nogmaals verstuurd. En heb ik alles op tijd binnen voor vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin. Kortom snelle levering, leuke spulletjes en vooral super goede service en communicatie!!

Finishing touch!!

Te leuke feestversiering en gewoon de volgende dag al in de brievenbus. Super service!!

Super service!

Bestelling is binnen de gestelde termijn thuis geleverd, en goed verpakt!

Heel snelle levering .

Snelle levering en precies wat ik zicht . Bedankt !

Alles tip top in orde

Geleverde aankopen zien er keurig uit. Levering zoals aangegeven was

Goede service, mooie website

Leuke en duidelijke website, goede en vriendelijke klantenservice en snelle levering! Wij hadden een artikel besteld die niet helemaal compleet was. Na mijn mailtje kreeg ik gelijk een reactie dat er een nieuw artikel na gestuurd werd. Echt super.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.