Pluspunten

Goede service en snel

Pluspunten

fantastisch snel geleverd, ik had blijkbaar een product gekozen met langere levertijd, en ik had het de volgende dag nodig voor mijn feestje, toen hebben ze een vergelijkbaar product naar mijn huis gebracht, nog die vrijdag avond zodat ik de rest van de bestelling ook op tijd zou ontvangen, voor 12:00 zaterdag middag!

er wordt aangegeven dat ze het voor de volgende dag kunnen leveren indien je voor 15:00 besteld, alleen was dit bij een bepaald product wat ik uitgekozen had dus niet zo. Dit zou beter kunnen worden aangegeven.

Pluspunten

Snelle levering, ontvangen in een leuk doosje. Mooi product net zoals de foto.

Pluspunten

Duidelijke website.

Levering kan wat sneller

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten.

Pluspunten

Superleuk ingepakt en snelle verzending!

Pluspunten

Beste What a Wonderful Wedding, Ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service. Wat maakte de service zo uitstekend? Jullie zijn vriendelijk, vlot en betrouwbaar! Dankjewel! Met groet, familie Schreuders

Pluspunten

Snelle levering. Product zoals omschreven in de beschrijving.

Pakket past door de brievenbus, misschien hadden de verzendkosten lager kunnen zijn.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Pluspunten

Ruim assortiment met leuke thema's, snelle levering, alles netjes verpakt. Zeer tevreden met bestelde artikelen.

Pluspunten

Zeer snelle service

Pluspunten

Snelle levering en denken ook mee. Wij konden zelfs de bestelling dezelfde dag na werktijd ophalen. Super fijn!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie doos, makkelijk te bestellen.

Mijn bestelling was op ‘niet betaald’ gezet, terwijl deze wel betaald was.. hierdoor is de doos pas na de trouw aangekomen.. de doos zal gebruikt worden op het lentefeest van ons dochtertje, dan hebben we er nog iets aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en veel leuke producten

Jammer dat je niet op de overzichtspagina kunt zien of producten uitverkocht zijn. De servetten die ik besteld heb, hebben op alle pakketjes een productiefout, jammer dat dit niet gezien is of is aangegeven op de website.

Pluspunten

Excellent products , fast delivery . Very happy with them

Pluspunten

snel goed mooi product

Pluspunten

Artikelen precies zoals in de beschrijving en op de foto’s. Snelle verzending

Pluspunten

Snelle service en het boek is precies zoals beschreven is. Ben er heel erg blij mee

Pluspunten

Super ervaring. Ik had mijn bestelling op 3 dagen en het waren super mooie artikelen. Niks op aan te merken. Ik beveel deze site voor iedereen die gaat trouwen!

Pluspunten

Leuke producten, snelle verzending

Meer aanvulling van voorraad, was nu veel uitverkocht.

Pluspunten

Super tevreden over deze site ... Heb je een probleem lossen ze dit zo snel mogelijk voor je op ☺ ....

Niets op aan te merken !

Pluspunten

Snelle levering, goed ingepakt, klopte allemaal.

GEEN GEZELLIGE CONFETTI IN DE DOOS DOEN! DAT VIND IK NAMELIJK HELEMAAL NIET GEZELLIG! Pot dikke! Ik houd niet van onnodige rommel.

Pluspunten

-mooie sfeervolle overzichtelijke website - goed telefonisch bereikbaar - producten als op de site - snelle levering - doen wat ze zeggen - leuke producten - prima prijs/kwaliteit

Nvt

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.