Pluspunten

Articles de bonne qualité et livraison super rapide en Belgique

Prévoir une version française ou du moins anglaise du site

Pluspunten

Mijn LAST-MINUTE bestelling "his vows" "her vows" na een telefoontje super snel in huis dus mooi op tijd voor onze bruiloft Thanks a lot!!!!

geen

Pluspunten

Zéér snelle levering naar België (de dag na bestelling al). Juiste producten ontvangen in een zeer goede staat. Bestelling voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Nog niet ontdekt.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle service wn erg flexibel.

Meer artikelen voorradig

Pluspunten

Prima communicatie snelle levering leuke prijs,top bedrijf

Veen

Pluspunten

Hele fijne en persoonlijke service!

Pluspunten

Leuke spullen, zeer snelle levering !

Pluspunten

Enorm klantvriendelijk en zeer behulpzaam! Reageert snel op mail. Zeer vriendelijk. Snelle levering.

Pluspunten

Wij zijn supertevreden over het bedrijf: 'What a wonderful wedding'. Op de website vind je een uitgebreide waaier aan decoratie e.d. die het feest op en top maken met bovendien een vrij snelle levering. Indien er iets niet kan geleverd worden zoals besteld, houden deze mensen je steeds op de hoogte en maken alles bespreekbaar. Heel professioneel! Doe zo verder! Dankzij jullie zullen we nog meer kunnen genieten op de mooiste dag van ons leven...

Pluspunten

Mooie producten voor goede prijs! Er werd ook rekening gehouden met de datum van ons huwelijk, de bestelling was er heel snel!

Confetti in pakketje was niet zo fijn voor de living maar het was wel een leuk idee :)

Pluspunten

Snelle levering, ondanks het gepersonaliseerd item dat we besteld hadden! Goede communicatie en vlotte afhandeling.

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs. Al aan verschillende personen jullie bedrijf aangeraden!

Pluspunten

Goede service, snelle verzending

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooie heldere, feestelijke kleuren en snelle levering.

Pluspunten

Snelle service, fijn ingepakt

Pluspunten

-snelle levering - goed ingepakt - leuke verassing in (confetti) het maakt nog meer feestelijk :) Heel tevreden over bestelde product

Pluspunten

Mooie website Snelle levering, die je perfect kan volgen via track and trace

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering

Pluspunten

- overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk maar vooral de communicatie ten aanzien van de bestelling. Ik had een gepersonaliseerd product en van begin tot eind werd er duidelijk gecommuniceerd wat ik mocht verwachten. Erg prettig.

Pluspunten

Super makkelijke site en snelle service

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en goed materiaal

Pluspunten

Waauw,wat een leuke website,een topservice,supervriendelijk team,snelle levering,mooie decoratie.Vandaag een extra mooi accent kunnen geven aan een fijn huwelijksfeest.Jullie adresje al aangeraden en bewonderd door enkele vriendinnen...dus wordt vervolgd....top,thanks!

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.