Geweldig!

Ik geniet iedere week van de bordspelshow en van de podcast! Ik bestel altijd bij jullie met plezier. Hele snelle levering.

Fantastische webshop

Al meerdere bestellingen geplaatst bij de spelletjes vrienden. Ze hebben een fantastisch assortiment, een snelle afhandeling van de bestellingen en ze zijn goed bereikbaar voor hulp of advies. Een aanrader!

alles perfect geregeld, aanrader

bestelling gedaan, 2 dagen later al afgeleverd met track en trace

Blij met de spelletjesvrienden!

Jullie leuke podcast, bordspelshows en top 10 zijn niet goed voor de portemonnee. We krijgen zoveel leuke tips! Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en ik vind altijd wat ik zoek op jullie website! De website laad wel wat traag en ik ben helemaal niet blij met PostNL. Kadootje besteld voor een verjaardag en deze is nu niet op tijd binnen :(

Top webshop

Al verschillende keren besteld. Altijd netjes en snel verzonden, via de mail keurig op de hoogte van de verzend gegevens. Bij vragen is er snel en persoonlijk contact, via de mail of de chat op de site. Mijn favoriete webshop voor bordspellen in ieder geval!

Fantastische prijs-kwaliteit verhouding

De Spelletjes Vrienden leveren met stip de allerbeste service voor bordspellen in de Benelux: altijd snel reactie, super vriendelijk, goed en eerlijk advies en ze denken over alles met je mee. Ze proberen hun aanbod steeds te vernieuwen en te verruimen en nemen feedback en suggesties serieus mee. Dankzij het puntensysteem en af en toe een kortingsactie kun je ook nog wat besparen, en de levering is altijd top met stevige dozen en veilig ingepakte spellen. Wil je een spel pas later laten bezorgen met een andere bestelling, dan is dat ook geen enkel probleem! Ja, soms kun je een spel elders net wat goedkoper vinden, maar al deze fantastische en vriendelijke service loop je dan mis! Bovendien hebben De Spelletjes Vrienden ook nog een super gezellige club, een wekelijkse livestream en een podcast voor alle informatie over spellen, reviews, nieuws, tips en contact met andere spellenliefhebbers. Een absolute aanrader.

De beste winkel

Je zou bijna kunnen zeggen dat ik niet objectief ben, want Geert en Marieke van De Spelletjes Vrienden voelen als bekenden, maar ik ken ze alleen via hun winkel en alles wat ze erom heen hebben bedacht. Goede webshop, nog veel betere en persoonlijke service en fantastische club en spelletjesdagen.

Fantastische klantenservice vanuit het hart!

Ben je op zoek naar jou ideale bordspel? Wil je hier graag toch wat advies rond? Wil je een eerlijke kwaliteit/prijs? Dan is er slechts 1 juist adres en dat is despelletjesvrienden.nl Geert en Marieke doen hun werk met hart en ziel! Ze staan garant voor een fantastische klantenservice waar je steeds op kan rekenen. Ze delen heel leuke gratis content waar je als bordspelliefhebber alleen maar blij van wordt. En als kers op de taart hebben ze de beste club van Nederland, namelijk de DSV club. Daar kan je dagelijks lief en leed delen met meer dan 100 andere clubleden. Kortom het is gewoon The place to be als je ook een bordspelfan bent in hart en nieren!

Super service en fijne winkel!

Hele fijne webshop, altijd heel snel antwoord en een snelle verzending van producten. Service is helemaal top! Kunt altijd terecht voor advies of vragen, echt een aanrader!

Super service en groot aanbod

Had 27 december '22 een bestelling geplaatst en deze zou de dag erna geleverd worden. Helaas ging er bij Post NL iets mis, door tussenkomst van Geert wordt het pakket gelukkig nog op tijd voor oudejaarsavond geleverd.

De keuze is reuze

Als ik rond aan het neuzen ben in de webshop vindt ik het fijn als je kunt lezen waar het spel overgaat. Maar ook is zo leuk als de spelletjesvrienden zelf hun feedback geven. En de foto's van de spellen, om te smullen. Duidelijk voor jong en oud ieder wat wils. Kan uren verdwalen, er valt zoveel te zien en te lezen. Groetjes Simone p.s. zoals ikzelf altijd zeg onze snoepwinkel

Snel en enorm behulpzaam

Deze webshop wordt gerund door mensen met een enorme passie voor wat ze doen. Als je een vraag stelt via de website zijn ze altijd enthousiast en bereid om te helpen.

Perfect!

Mooi assortiment

Naast mooie bordspellen ook goede accessoires.

Super spel

Super leuk spel heb het al meerdere keren gespeeld, blijft leuk!

Makkelijk en snel uit te leggen

Zeer leuk spel. Niet te complex en dus makkelijk om even op tafel te zetten om een middag te bordspellen.

Enorme aanrader voor iedereen!

Ik bestelde enkele bordspellen en deze werden in een mum van tijd geleverd! Stevig verpakt en zonder enige problemen. Ik was namelijk vergeten mijn afleveradres aan te passen naar mijn nieuw thuisadres, maar na een kort berichtje werd dit meteen aangepast. Top!

TOP spel

Nieuwe en leuke variant we spelen het vaak.

Vernieuwende uitdagende toevoeging

Deze uitbreiding toegevoegd aan mijn Marvel champions collectie na het spelen van een aantal heropacks + core box. Brengt veel vernieuwing aan de hand van 5 nieuwe villains die uitdagend zijn en erg verschillend ook zijn in niveau (maar ook niet te moeilijk)

Geweldig zeker een aanrader

Hartstikke leuk spel om te spelen zeker een aanrader als je van spanning houdt

TOP

Mijn ervaring met de spelletjesvrienden is erg goed de bestelling was vrij vlot geregeld en de volgende dag in huis. Ook als je chat vragen hebt krijg vrij vlot antwoord. Doen wat ze zeggen.

Op tijd geleverd. Goed verpakt. Alles ok.

Super! Zijn benaderbaar en denken met je mee

Top ervaring , ondanks de lange wachttijd op het spel werd ik goed op de hoogte gehouden en ook telefonisch super vriendelijk te woord gestaan met begrip dat de continue vertraging van het spel wel vervelend was ( waar hun ook niks aan konden doen ) In een woord top! Hier is de klant echt nog koning.

De beste bordspellen winkel

Fijne bordspellen winkel met een groot assortiment. Ook voor alle extra benodigheden. Jammer dat er regelmatig spullen niet op voorraad zijn, maar dat is een goed rken.

Ze komen na wat ze aangeven.

Innovatieweg 43772

7007 CD Doetinchem

085 303 28 62

Over WWW-producties

Reviewpagina van De Spelletjes Vrienden & DSV Games. DE SPELLETJES VRIENDEN Webshop met de leukste en best beoordeelde bordspellen, kaartspellen en gezelschapsspellen! DSV GAMES Uitgeverij van de mooie, toegankelijke en thematische bordspellen.