Pluspunten

Heldere training, met veel ruimte om zelf aan de slag te gaan.

Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

Heldere training, met veel ruimte om zelf aan de slag te gaan.

Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

Leuk contact bij de oriëntatie. De cursus was heel snel geregeld en ingepland. De cursus wordt goed op maat gemaakt. Veel aandacht voor voorbeelden uit de praktijk. De docent was deskundig en prettig in de omgang.

De methode en onderwerpen van de lessen waren aan het begin niet helemaal duidelijk. Dit is wel goed gekomen. Een handzame samenvatting van de leerstof/tips zou nog een mooie aanvulling zijn.

Pluspunten

Docente past zich prima aan, aan de wensen!

Nog meer maatwerk waar mogelijk.

Pluspunten

Persoonlijke benadering, goede trainer, duidelijke handouts

Ipv individueel ook klassikaal aanbieden, dan kun je ook leren van andere. Docent mag wel 'strenger' zijn, duidelijker aangeven wat niet goed is.

Pluspunten

snel antwoord op vragen over cursus directe oplossing bij technisch probleem duidelijke uitleg per les snelle en goede feedback op schrijfopdrachten

Pluspunten

Laag-drempelig, direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk en mooie verdeling tussen theorie en praktijk. Het waren een leuke drie sessies, waarbij we met humor veel hebben geleerd over de grammatica-Basics en het schrijven van Emails, brieven, nota's, etc...

De huiswerkopdracht mag wat meer omlijnt zijn met kaders, waarbij mijn inziens er een nieuwe stuk moet worden geschreven, waarin het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht.

Pluspunten

De schrijfcursus is praktisch en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Pluspunten

Leuke en praktische training.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Frisse aanpak.

Graag meer praktijkvoorbeelden hoe iets beter te formuleren. De oefening waarbij "kromme" of te lange zinnen aangepast moeten worden was erg nuttig. Het was beter geweest als er meer van zulke oefeningen in de training zaten. Spelfouten in de presentatie kan echt niet

Pluspunten

Praktische en direct toepasbare lesstof

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Moet zeggen dat ik het bedrijf weinig heb meegemaakt Snelle afhandeling van offerte etc Prettige communicatie Verder schrijfcursus van een freelancer gekregen. Prettig om één op één te werken en veel van geleerd.

Vind ik moeilijk om te zeggen Wellicht nog meer schrijfcursussen aanbieden? Bijvoorbeeld ook zakelijk schrijven.

Pluspunten

Praktijk en theorie komen goed aan bod. Goed bereikbaar en tijdige antwoorden per e-mail.

N.v.t.

Pluspunten

komt snel tot de essentie leert je in een cursus twee of drie dingen (wat weinig lijkt) die echt zeer leerzaam zijn en direct toepasbaar in de praktijk

voorzichtig zijn met voorbeelden van andere cursussen. Soms gaf het een wat opgelaten gevoel. Alsof er straks ook zo over ons gesproken wordt. dat is niet goed voor het veilige leerklimaat

Pluspunten

Veel kennis, met enthousiasme gebracht, goed afgestemd op de eigen dagelijkse werkpraktijk (oefeningen a.d.h.v. eigen teksten), trainer creëert veilige omgeving, waarin iedereen zich kwetsbaar durft op te stellen.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel inspelen op onze wensen Goede sfeer weten te creëren

Pluspunten

Professioneel, modern

Pluspunten

Prettige trainer met veel kennis. Ik heb veel geleerd van de feedback die ik kreeg op mijn teksten. Fijne manier van werken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke trainer. 2e sessie was inhoudelijk beter dan de 1e sessie (concreter, hoger tempo).

Vind de reiskosten van de trainer aan de hoge kant en de trainer was 2 uur met trein onderweg, wellicht een idee om meer trainers verspreid in het land te vinden?

Pluspunten

Individuele begeleiding van zeer ervaren en professionele mensen. Na aanvraag kun je snel beginnen.

Pluspunten

Gebruik van eigen geschreven nota's levert veel concrete voorbeelden.

Iets meer aandacht voor retorische theorie zou naar mijn mening mogen. Dat kan de overtuigingskracht van een betoog immers versterken.

Pluspunten

- Op ieder niveau goede verbeterpunten. - Theorie goed gecombineerd met aangeleverde teksten.

- geen

Bezuidenhoutseweg 187

2594 AH Den Haag

Over Zakelijk Schrijven

Zakelijk Schrijven is sinds 2006 dé opleider in zakelijke schrijfvaardigheid. We bieden individuele schrijftrainingen, online schrijfcursussen, groepstrainingen en in company (maatwerk) trainingstrajecten door heel Nederland. Onze schrijftrainingen zijn praktijkgericht, met veel aandacht voor jouw eigen teksten.