Ik heb veel geleerd. Nu moet ik nog gaan toepassen. Ik vond Afke duidelijk, empathisch en inspirerend. Ik heb me geen moment verveeld. Je voelde de stemming in de groep ook goed aan. Hele prettige volwassen setting. Je liet iedereen in zijn of haar waarde maar bracht ons wel verder.
Afke is een prettige trainer, vrolijk, deskundig en ze houdt het tempo erin. Fijn om met eigen materiaal te werken. Goede tips.
Vriendelijk en to the point. Praktische tips, op maat. Richtinggevende adviezen.
Mooie op maat gesneden training, precies wat we nodig hadden.
Afke heeft ons als trainer goed meegenomen in de verbetermogelijkheden van onze schrijfstijl, zowel als collectief als individueel. De 2 collectieve sessies met daar tussen de individuele feedback heeft de boel weer even op scherp gezet. Ook met hele praktische tips. Aanrader!
De persoonlijke benadering heeft mij veel mogelijkheden laten zien om rapportages te kunnen verbeteren. Dank hiervoor!
Zeer eenvoudige uitleg , met praktische tips
Prettig om de kennis over commercieel schrijven weer te updaten. Heldere informatie en absoluut nieuwe handvatten ontvangen voor het schrijven van commerciële teksten
Super waardevol om een ervaren tekstschrijver naar je teksten te laten kijken. Je krijgt naast praktische tips ook een stukje psychologie mee; zo weet je ook wáárom iets wel of niet werkt. Je kunt het geleerde direct toepassen en daarmee jouw schrijven naar een hoger level tillen. Leerzaam en inspirerend!
Top.
Ik heb duidelijke tips gekregen en kan er direct mee aan de slag. Het was fijn met voorbeelden uit mijn eigen ervaring te werken.
duidelijke uitleg en goed begrijpende stof. ik heb een hoop geleerd en bij alle tekst die schrijft denk je terug aan de cursus
Duidelijke en leerzame training, veel handvaten gekregen om in de praktijk toe te passen!
Ben anders naar mijn memo’s gaan kijken. Heel verhelderend!
Tijdens deze training vertelde onze schrijftrainer Dolf hoe je je lezer activeert. Hij legt erg fijn en rustig uit en weet hoe hij jouw organisatie verder kan helpen. Van te voren leverde wij eigen teksten aan en behandelden deze tijdens de training die wij daardoor direct konden doorvoeren op de website. Na afloop merk je echt een verschil in de manier waarop je schrijft.
De training was erg leuk en leerzaam. Er werd een goede koppeling gemaakt met behulp van praktische cases. Je leert out of the box denken en je aandacht blijft erbij. Veel theorie dat meegenomen kan worden in je werk.
Dolf van Weverink weet je zo goed mee te nemen in de essentie van commercieel schrijven. De kunst van het 'weglaten' maar wel persoonlijk & professioneel. Ik heb heel veel energie gekregen van deze training en hetzelfde geldt voor mijn collega's.
De training heeft mij veel energie opgeleverd. De opgedane kennis wordt direct in de praktijk toegepast. De docent Dolf Weverink gaf ons een heel helder beeld van onze valkuilen en heeft ons weer op het juiste pad gezet.
Hele goede interactieve training. Veel geleerd, zeer bruikbare tips gekregen. Dolf was een hele fijne trainer!
Voor mij een update over de kennis die toch wel weer iets was afgezwakt. Super docent. ben erg tevreden. Bedankt voor deze cursus.
In de training wordt veel aandacht gegeven aan: "Wat is nu precies je punt wat je wilt maken?" Waarom ben ik dan tevreden? Dat blijkt uit de volgende onderdelen. Ten eerste wordt er gebruik gemaakt van eigen teksten. Dat helpt enorm in de herkenbaarheid van bepaalde situaties. Ten tweede heb ik de training met collega's mogen volgen, waardoor ook na de training het geleerde in de praktijk gebracht kan worden en je daar gewoon over kunt sparren. En ten derde helpt de geboden structuur bij toekomstige schrijfopdrachten voor de eigen organisatie.
Ik vond het een ontzettend leuke training en heb er veel van geleerd. Het gebruik van onze eigen geschreven stukken maakten de leerdoelen herkenbaar en goed toepasbaar in de praktijk. Het tempo was precies goed.
Leerzame cursus. De juiste onderwerpen voor verbeteren van mijn schrijfvaardigheid. Tempo lag wel iets te hoog.
In drie delen veel geleerd over hoe je het beste een tekst kunt opbouwen en welke fouten je moet vermijden. Ondanks dat het online was, was het toch erg interactief.
Bezuidenhoutseweg 187
2594 AH Den Haag
Zakelijk Schrijven is sinds 2006 dé opleider in zakelijke schrijfvaardigheid. We bieden individuele schrijftrainingen, online schrijfcursussen, groepstrainingen en in company (maatwerk) trainingstrajecten door heel Nederland. Onze schrijftrainingen zijn praktijkgericht, met veel aandacht voor jouw eigen teksten.