Beste meneer/mevrouw Boshoven, Geen idee wie u gesproken heeft, maar dat is geen receptioniste van ons. Het lijkt erop dat u een ander bedrijf gebeld heeft. Wanneer heeft u een order geplaatst? Dan kijk ik er graag naar waar het fout is gegaan en wat we eventueel voor u kunnen betekenen. Ik denk ook, dat door onze recent verhuizing, fysiek en ook online uw order of uw e-mails naar ons onderschept/onderbroken zijn. Als u ervoor open staat, dan wil ik u graag nog helpen om de dingen die u mist te crediteren waar we dat zijn vergeten, of nog na te leveren. Ik hoor het heel graag van u! Met hartelijke groeten, HMK Shop
Beste meneer Emmens, Zojuist heb ik gereageerd op de mail die we van u ontvangen hebben. Het spijt ons dat u per ongeluk een beoordelingsbericht heeft ontvangen, dit was niet de bedoeling. Ook is de betaling net meteen gecrediteerd, vindt u het erg om deze beoordeling te verwijderen? Door overmacht met onze verhuizing hebben wij de afgelopen tijd niet overal volledig aan kunnen voldoen, het spijt ons hiervoor. Wij beloven vanaf heden alle orders snel en correct af te werken. Desondanks, bedankt voor uw geduld, wij wensen u nog een prettige dag verder! Met vriendelijke groeten, HMK Shop
Originele beoordeling
Beste meneer Amjed, U heeft verscheiden artikelen bij ons besteld. Bent u ontevreden over alle artikelen of slechts een deel? En als het een deel is, is het dan terecht om ons met een 1 te beoordelen als de andere artikelen wel naar behoren functioneren? Verder zou ik graag willen weten om welk artikel het gaat, en u graag tegemoet wil komen hiervoor. Ik weet zeker dat we hieruit kunnen komen!