snel geleverd

Snel verzonden

Prima mondkapjes en snel verzonden

Product ziet er goed uit ondanks deze niet was ingepakt. Persoonlijk geen liefhebber van.

Slecht

Lamp besteld. Bij ontvangst was deze helaas defect vanwege erg slechte manier van inpakken... (2 stukjes karton eraan geplakt) ten tweede ook nog is de verkeerde maat. Na wat mail verkeer zou ik een juist formaat opgestuurd krijgen nadat deze op voorraad is... 1 maand later maar weer is een mail gestuurd en bleek van niks te weten. Na wat uitzoek werk kreeg ik als antwoord dat de beschadigde lamp nog niet retour was. In vorig mail verkeer kreeg ik geen antwoord op de vraag of deze retour moest. Vind het kinderachtig dat ik deze review moet schrijven maar krijg weinig keuze op deze manier... Conclusie: Slecht bereikbaar, onduidelijkheid, slecht verpakken van producten.

Bestelling gedaan en gelijk de dag erop geleverd gekregen. Alles was goed en compact verpakt, er was geen overtollig inpak materiaal gebruikt

Kort maar krachtig

Netjes en correcte levering. TOP.

Soepele aankoop

De aankoop verliep soepel. Snel geleverd, goed verpakt, goede prijs.

Besteld artikel betaald maar nooit ontvangen!

Artikel zou door DPD afgeleverd zijn. Nooit ontvangen en moest een mail sturen naar DPD om een onderzoek te starten bij hun. Niets meer van vernomen. HMK heeft het betaalde bedrag netjes terug op mijn rekening gestort en meld vaker negatieve reviews te krijgen door nalatigheid van DPD. Tip: eerst kijken wie artikel bezorgd is dit door DPD dan maar ergens anders kijken. HMK bedankt voor het vetrouwen en de goede afhandeling.

Indien voorradig, snel geleverd

Positief

Volgens afspraak en op tijd

Niet alles ontvangen en nog geen credit

Reageren slecht en komen afspraken niet na

Ok

Lampen netjes ontvangen allen jammer dat ik er 4 dagen op het moeten wachten

Product zoals beschreven

geen bijzonderheden!

Goede service en snelle levering

Alles is naar wens verlopen.

Prima gegaan.

Conform verwachting

Goede sortering, aantrekkelijke prijzen

Top goed bedrijf goede levering en goedkoop

Altijd goede service snel vakkundig personeel altijd duidelijk wat op voorraad is snel weer bestellen

reageren niet op mail

Het pakketje netjes op tijd ontvangen maar 2 producten ontvangen die ik niet besteld heb en 2 artikelen ontbreken, er is dus een packingmistake gemaakt. Tot zo ver nog geen probleem dus heb ik jullie een mail gestuurd met deze informatie, nu 10 dagen later en 2 reminders nog steeds geen reactie. Dat noem ik ronduit slecht.

Scherp geprijsd, snel geleverd

Scherp geprijsd, snel geleverd.

Zoek, vind, kijk, kies en geniet

Ruime keuze en makkelijk bestellen. Artikel voldoet in alle aspecten 100%. Ben zéér tevreden.

Goedkoop

Goede service,vlotte verzending.

Goed alles naar tevredenheid

Prima, snel en goede prijs

Prima, snel en goede prijs

goed gedaan, dank u

Mijn bestelling werd niet compleet gebracht. Een mailtje gezonden en alles is onmiddellijk geleverd. Heel tevreden van deze leverancier.

Binderskampweg 29

6545CA Nijmegen