Pluspunten
twee keer besteld, bestelling voldoet aan de kwaliteits verwachting. Veel "chinees spul" maar goede prijs kwaliteitsverhouding.
Verbeterpuntencommunicatie over voorraad. Nu moest ik zef vragen over tijdstip uitsturen pakket en kreeg daar gelukkig wel netjes antwoord op Eerste bestelling duurde ongeveer ruim een week voordat het uitgeleverd kon worden, omdat onderdelen niet op voorraad. 2e levering op voorraad en na 2 dagen wat ik redelijk snel vind.
Pluspunten
Zoals voorheen weer prima kwaliteit/prijs en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedg
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prompte levering met goede communicatie hierover.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goedkoper dan andere aanbieders op internet. Snelle en correcte levering
Pluspunten
Uiterst vriendelijk en kundige info, alles afgehandeld volgens afspraak
Pluspunten
Zeer snelle levering!! Zeer tevreden !!
Pluspunten
Goede correcte levering.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenIk heb gereageerd dat de koffer waar de krik in zit helemaal kapot is maar tot op heden geen antwoord mogen ontvangen! Beetje jammer. Dus reageren mag sneller!
Onze excuses voor het niet reageren. Het komt, helaas, wel eens voor dat we een mail over het hoofd zien. Wij ontvangen veel klachten over de bezorging van de DPD. Zij gaan bepaald niet zachtzinnig om met (vooral) zware artikelen.
Pluspunten
iets mis gegaan met invullen email, oersoonlijk contact prima!
Pluspunten
Netjes verpakt
Op de site stond dat de levertijd van een irrigatie/bewateringsset 5 dagen was. Blijkt achteraf niet leverbaar te zijn. Beter dit op de site aan passen
Review ging eerst over een andere site. Reactie van klant na ons bericht: "Ik verwissel twee webshops. Zal de review weg halen. Sorry voor de overlast. " Maar veranderde van besluit en moest blijkbaar toch nog iets melden. Ons antwoord: "Op moment van bestellen kan het artikel nog op voorraad zijn. Bij het verwerken van de bestellingen kan dat veranderen. De importeur had ook geen voorraad en hebben we dus besloten om de bestelling zonder dat artikel te versturen. "
Koffer beschadigd ontvangen, zou de schade vergoed krijgen. Echter van 5 euro koop ik geen nieuwe.
Klant al uitgelegd dat sneller niet kan. Schade door DPD veroorzaakt door ons vergoed. Krik kost inclusief opbergkoffer € 23,50 Koffer is los niet verkrijgbaar en is meer een verpakking dan een degelijke koffer, € 5,00 is een royale vergoeding. Let op. Dit is schade veroorzaakt door de vervoerder en daar wordt meer over geklaagd!
Pluspunten
Manier van verzenden is super deluxe
VerbeterpuntenWebsite, of misschien geen verzendkosten?
Geen verzendkosten betekent hogere prijzen.
Pluspunten
De slijptol kan niet eens dunne ijzer snijden graag geld terug
VerbeterpuntenWe willen de product terug geven
We hebben u als reactie op deze vreemde review (pluspunt bevat een klacht), via kiyoh en via email een bericht gestuurd dat u altijd artikelen mag terug sturen. Op onze site kunt u lezen hoe u moet handelen wanneer een artikel niet bevalt. Van uw kant is echter niet gereageerd en het artikel is ook niet retour gestuurd. Gaat u als ondernemer en als Baris Barcin the trendy shop in Utrecht ook zo met uw klanten om?
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijs
Pluspunten
Tijdige levering en zeer goede service!
Pluspunten
Goede gedetaillerde informatie over de keukentrap. Snelle levering, goed verpakt.
geen
Pluspunten
Levert wat het heeft beloofd
Pluspunten
Aantrekkelijke prijs en snelle afhandeling.
VerbeterpuntenDe manier van verzenden, in alleen plastic is kwetsbaar.
Sommige artikelen worden bulk geleverd en is er geen passende doos beschikbaar.
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering. Prima afwikkeling Ik Raad HMK aan!!